facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De piloten

De piloten

Info

Uitzendkantoor voor arbeiders en bedienden

Geschiedenis

Wat is je vluchtplan voor je loopbaan?

De piloten is een uitzendkantoor voor arbeiders en bedienden voor de industrie.

Bel ons voor een babbel. De koffie staat klaar. ;-)

0493 30 99 47
www.depiloten.com
[email protected]



"Ben je op zoek naar werk maar heb je geen idee welke weg je uit wil? Of heeft je huidige job je doen inzien dat je toch iets anders wilt doen? Dan is het hoog tijd om bij ons interimbureau uit Izegem aan te kloppen. Kom bij ons langs voor een goed gesprek. Wij luisteren en proberen te ontdekken wat je echt wilt."
Adres: Leenstraat 125, 8870 Izegem
Telefoonnummer: 0493 30 99 47
Stad: Izegem
Route: Leenstraat 125
Postcode: 8870



op zoek naar gerelateerd: Piloten uitzendbureau
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Infinity Jobs Izegem Infinity Jobs Izegem 2 km Infinity Jobs biedt zowel jobs aan voor bedienden als arbeiders en dit in alle sector...
Agilitas Agilitas 2 km t-interim maakt deel uit van t-groep, een hr-dienstverlener die een bedrijf en de jui...
Recensies
Echt een top uitzendbureau ! Deze piloten geven je terug de juiste richting ! Er wordt geluisterd en af getoetst .. welke match kunnen we vinden tussen werknemer als persoon met zijn of haar talenten en de noden van de werkgever met ook zijn of haar eigen waarden . Hier ben je geen nummer maar telt je unieke zelf !
De hartelijke mensen van de piloten luisteren echt naar u en uw behoeftes bij de zoektocht naar de geschikte werknemer. Wij vonden bij hen de ideale persoon voor ons bedrijf, een echte match. Bedankt !
Een warm uitzendkantoor dat de tijd neemt. Ze luisteren naar de wensen van een werkgever en stellen gericht kandidaten voor. We zijn zeer tevreden!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid