facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Pastorij

De Pastorij
Adres: Sint Trudostraat 62, 3990 Peer, België
Telefoonnummer: 0473 52 44 75
Staat: Vlaams Gewest
District: Limburg
Stad: Peer
Route: Sint Trudostraat
Huisnummer: 62
Postcode: 3990


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: 12:00–18:00
donderdag: 12:00–18:00
vrijdag: 12:00–18:00
zaterdag: 12:00–18:00
zondag: 12:00–18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Pastorij De Pastorij 3 km Topzaakje! Leuk ingerichte zaak met vriendelijk personeel en super lekker ijs & g...
Vanille & co. Vanille & co. 3 km ijsbar vanille & co
Recensies
We hebben een goed smakende lunch gegeten, de flammkuchen was erg lekker. Ook is het personeel uiterst vriendelijk. Het duurde echter ruim een uur voordat we voor 6 personen lunch op tafel hadden. Met kleine kinderen is dat echt geen pretje, we hebben twee uur gezeten.
Op een gezellig terras hebben we genoten van een lekkere en luchtige XL wafel en een heerlijk ijsgebakjes. De pastorij serveert nog meer ijs-gerelateerde lekkernijen zoals verschillende coupes en schepijs. Ze beschikken ook over een kleine eetkaart tegen schappelijke prijzen. De wafel liet even op zich wachten maar omdat deze zo lekker was toch een 5* review. We gaan zeker terug.
Super veel keuze & uitgebreid aanbod. Zowel heerlijke lunch, als lekkere 4uurtjes als een goede koffie en nog zoveel meer!nOok een zeker aanrader zijn de Huisbereide XL wafels die vers gebakken worden, en daar een lekker bolletje ijs bij dat kan alleen maar smaken!!nKom zeker eens langs om van al het lekkers te proeven
Wij zijn al verschillende keren bij de pastorij geweest. Het ontbijt is er heel lekker, veel variatie met verse producten. Ook de lunch met keuze uit onder andere poke bowl en flamkuchen zijn echte aanraders! De wafels zijn top, het ijs superlekker en de milkshakes overheerlijk. De bediening verloopt heel vlot en vriendelijk waardoor je er graag terug naartoe gaat. Kortom, een echte aanrader!!
Topzaakje! Leuk ingerichte zaak met vriendelijk personeel en super lekker ijs & goede milkshakes!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid