facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Passerel

De Passerel

Info

De passerel, sfeervol ingericht eetcafé met groene omgeving en ruim terras op de bijhorende kerkvijver in het centrum Merchtem.

Zon-en Feestdag gesloten



"De Passerel van Pipenpoy's, sfeervol ingericht eetcafé met groene omgeving en ruim terras op de bijhorende kerkvijver in het centrum Merchtem.Zon -en feestdagen gesloten"
Adres: Reedijk 18, 1785 Merchtem
Telefoonnummer: 052372113
Stad: Merchtem
Route: Reedijk 18
Postcode: 1785


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 22:00
Dinsdag: 12:00 - 22:00
Woensdag: 12:00 - 22:00
Donderdag: 12:00 - 22:00
Vrijdag: 12:00 - 22:00
Zaterdag: 12:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Passerel Merchtem menu, Passerelle menu, Facebook De Passerel, Terrassen Merchtem, Lindenhoeve Merchtem, Het Bos Merchtem, Loos Merchtem, 5 voor 12 Merchtem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bistro Trezebeest Bistro Trezebeest 237 meter Suuuuper lekker gegeten, ook voor vegetariërs genoeg aanbod. Mooi dakterras en zeer ...
Frituur 't Pleintje Frituur 't Pleintje 429 meter Vriendelijk... meeste snacks zijn ok , de frietjes zijn eetbaar maar te vettig en heb...
Mayabee Mayabee 4 km Spijtig genoeg na reservatie moest onze tafel nog klaar gezet worden. Sommige plats w...
Recensies
Zeer vriendelijke bediening, buiten op terras. Lekker gegeten. Was een top avond voor ons. Parkeren: Aan de overkant van de weg. Grote parking.
Bij deze willen we jullie bedankten voor het goede ontvangst van onze wielerclub. Ondanks het slecht weer hebben we toch binnen mogen zitten waarvoor onze dank. Het eten en de service was zeer lekker en dik in orde. Dit met een zeer mooie locatie is het meer dan een aanrader om eens te gaan eten. Mvg WTC DE Salamanders Gavere
Uitstekende pure maaltijd. Vriendelijke en gastvrije bediening en de keuken verstaat zijn ambacht. Pure ingrediënten uitstekend verwerkt. We konden in de keuken kijken en zagen dat er schoon, rustig en overzichtelijk werd gewerkt en het resultaat was er naar. Onze dank!
Lekker gegeten, ging helaas teniet door de overaanwezige ober die de ongepaste opmerkingen opstapelde met als kers op de taart een luidruchtig 4 tal aan de overkant. Weg sfeer . Spijtig gemiste kans.
Leuke omgebouwde watermolen tot Brasserie. Je wordt er snel en vriendelijk bediend. Nam er een lekkere salade.
Zeer lekker gegeten. Ik had hertenfilet genomen en het was zeer goed van smaak dit gerecht. Er is ook een terras. Leuk is ook het interieur dat gecreëerd wordt door raderwerk van de molen.
Gigantisch terras, deels boven het water. Prijs-kwaliteit ok; slechts 1 echt vegetarisch gerecht pasta
Vriendelijke sfeer en bediening, zeer lekker eten, grote porties. Niet duur.
Lekkere ribbetjes, vriendelijke bediening. Aan het restaurant zelf kan je niet parkeren en ook in de buurt kan het lastig zijn om plaats te vinden.
Vriendelijke ontvangst, toen we van tafel verhuisde omdat er nog vrienden bij kwamen was dat geen probleem. Bediening is zeer verzorgd, alles was lekker en niet duur. We'll be back!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid