facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Passant

Adres: Haachtsebaan 135 , Keerbergen 3140, BE
Telefoonnummer: 015 50 00 68
Stad: Keerbergen
Route: Haachtsebaan 135
Postcode: 3140



op zoek naar gerelateerd: de passant menukaart, de passant roeselare menukaart, de passant roeselare, de passant keerbergen menu, de passant openingstijden, de passant breskens, de passant dordrecht, de passant moerdijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pizzeria Peppino Pizzeria Peppino 2 km Hier wil je niet van bestellen, veel te late levering en het eten is beneden alle kwa...
Recensies
Slechte bediening, personeel ruimt zelfs niet af voor het hoofdgerecht en heeft geen aandacht voor lege glazen. Het vlees was een droge lap en had veel draden. Geen aanrader.
Gezellig en leuk ingericht restaurant. Beleefde en goede bediening aan tafel. Lekkere gerechten met verse producten. Ruime parkeergelegenheid aan het restaurant.
Eten was lekker, normale prijzen, beetje te rumoerig Vriendelijke bediening. Gezellig interieur. Ideaal om met bv vrienden naar toe te gaan maar minder voor enne t@t.
Nadat het eten op het terras werd geserveerd, zat onze tafel op een minimum van tijd vol vuile groene afval vliegen. We hebben de maaltijd opgeschrokt om zo snel mogelijk te kunnen vertrekken. Eten terwijl je de vliegen uit je bord moet slaan, smakelijk is anders. Een geste van de zaak zouden we hier wel geapprecieerd hebben. Maar nee, ook onze koffie na de maaltijd hebben we betaald
Ongezellig koud binnen, 13 € voor een caipirinha is veel te duur als je proeft dat het een voorgemixte cocktail was. Walgelijk! Hoofdschotels stelde niks voor, bij een slaatje moest je zoeken naar de sla en een broodje kreeg je er al helemaal niet bij. Nagerecht was al half gesmolten al het op de tafel kwam. Kortom: Veel te duur voor was het is en niet voor herhaling vatbaar. Bediening was wel vriendelijk.
Wij hebben +- 2 weken geleden een tafel gereserveerd voor 6 personen via E-mail. We hebben bevestiging gekregen dat dit oké was. Doch op de datum van afspraak stonden wij en niet alleen wij voor een gesloten deur. Zonder enige verwittiging. Ter plaatse kreeg één van de andere klanten, na telefonisch contact, de melding dat het restaurant wegens personeelsgebrek 3 dagen gesloten was! Ons zien ze daar nooit terug natuurlijk!!! GEEN AANRADER!!!
Gisteren voor de eerste x geweest... Na 45mi' hadden we ons aperitiefje vervolgens zijn we na meer dan 3u wachten op ons hoofdgerecht en herhaald ernaar te vragen doorgegaan! Chaos tot en met ... Spijtig want het is een mooie zaak met slecht personeel en een nonchalante kok!
vandaag ,geweest, verse tong besteld, de tong was prima vers maar niet op boter leek eerder op olie gebakken de frieten ok de bearnease was smaakloos. door sluiting van omliggende bistro's was er volk: te veel voor de normale bediening. De irishcoffee was afwas water en mijn JB gevraagd met één ijsblokje kwam in een longdrink glas met 5 blokken ijs. na vier weken is dit geen reclame. Ik kom binnen drie maand nolens terug proberen veel beterschap
Lekker eten, snelle en vriendelijke bediening. De alcoholvrije cocktails zijn een aanrader. Beperkt qua vegetarische mogelijkheden veggie pasta en ravioli maar wel lekker. Parking is aanwezig.
Fantastische plaats om te gaan eten! Lekker eten, super vriendelijke bediening en heel kindvriendelijk. We komen zeker nog eens terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid