facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Partybox Feestverhuur

De Partybox Feestverhuur

Info

De partybox is dé alles-in-één oplossing bij uitstek voor ieder die een feest in eigen tuin organiseert.Tenten, tafels en stoelen, een springkasteel, ... wij hebben een aanbod van verschillende pakketten om optimaal aan je wensen te voldoen.



"Feestverhuur De Partybox biedt betaalbare oplossingen voor wie tenten, tafels, stoelen, verlichting, springkastelen... zoekt voor eender welke gelegenheid. Wij verhuren tenten en andere feestartikelen in de ruime driehoek Oostende - Brugge - Roeselare voor communie-, verjaardags-, tuinfeesten en barbecues. Stel zelf je pakket samen of kies een van onze voordeelpakketjes. Een feestje op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op per mail, Facebook of stuur een WhatsApp bericht voor een snelle reactie."
Adres:
Stad: Oostende



op zoek naar gerelateerd: Kleine feesttent huren, Springkastelen Oostende, Vouwtent huren West-Vlaanderen, Partybox verhuur, Partytent huren Veurne, Tentenverhuur Diksmuide, Glazen huren Oostende, Frigo te huur West-Vlaanderen
Recensies
Zeer vlotte plaatsing, bijzonder vriendelijk personeel, zeer degelijk materiaal, scherpe prijs... Het weer was dan toch goed geen regen gehad maar desondanks is de tent én jullie service een meerwaarde geweest voor ons feest. Wij zijn dus alvast zeker van zins nog vaker gebruik te maken van jullie diensten. Hartelijk bedankt!
Zeer vriendelijke samenwerking. Duidelijke afspraken en prijsbepaling. Goed bereikbaar om leveringstijd te bespreken. Materiaal goed verzorgd.
Heel erg tevreden over alle gehuurde materiaal: er is veel keuze, de materialen zijn erg mooi en van goede kwaliteit en de service is top! Zeker een aanrader!!! Alle ingrediënten voor het perfecte feestje vind je bij the partybox :- We bellen je zeker opnieuw voor een volgend feestje!
Super content! Zeer leuke communicatie! Luistert heel goed naar de wensen van hun klant! Een echte aanrader!!!
Vlotte communicatie, behulpzaam & correct. Degelijk materiaal. Een aanrader!
Heel tevreden! Snelle en vriendelijke service. Het materiaal ook van goede, stevige en propere kwaliteit! Bij een volgende keer maken we zeker weer gebruik van een partybox.
Goeie service telefonisch zeer vlot contact Deftige vloer die makkelijk valt te plaatsen. Wij waren tevreden!
Heel professionele en correcte service! Tenten en vloer dik in orde! Snel geplaatst en opgehaald. Merci Mathijs voor de service! Topwerk Tot volgend jaar
Zeer vlotte en vriendelijke service! Superdegelijk materiaal die tegen een stoot kan. Tent + verlichting zorgen voor beschutting en sfeer. De goed gevulde speelbox en springkasteel zijn de perfecte combinatie om kinderen te amuseren!
Zeer vriendelijke en snelle service. Correcte prijs alsook kwalitatief materiaal. Zeker voor herhaling vatbaar!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid