facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Paris

Info

Restaurant met (H)eerlijke bistrot-gerechten. Gevarieerde kaart van verzorgde snack tot salades, vis- en vleesgerechten.

Adres: Grote Markt 7 , Aalst 9300, BE
Telefoonnummer: 053 78 45 29
Stad: Aalst
Route: Grote Markt 7
Postcode: 9300



op zoek naar gerelateerd: luxe for life de paris, cafe de paris amsterdam menu, monnaie de paris munten, cafe de paris menukaart, cafe de paris amsterdam, hotel de paris, cafe de paris menu, hotel de paris monaco prijzen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Beiaard De Beiaard 12 meter Biertje gedronken een witte Trappist. Tja hij was goed gekoeld en het juiste glas,het...
Het Paviljoen Het Paviljoen 51 meter We namen een tweede tafel om ons rond te zetten en de eigenaar kwam naar buiten en ve...
De Klok De Klok 67 meter Super lekkere spaghetti na mijn fietstochtje ..
Safir Safir 93 meter Lekker vers eten ,niet duur
Utopiacafé Utopiacafé 304 meter Geweldige limonade van het huis
Odin Odin 1 km Waar beginnen... Het eten lekker, koffie lekker, tip: rode huiswijn. De chicken finge...
The New Fox The New Fox 1 km The Fox Pub is niet meer wat het geweest is. We zijn vorige zaterdag een biertje gaa...
Gerstenhof Gerstenhof 2 km 1669Gerstenhof Gerstenstraat 12A, 9320 Erembodegem-Aalst Aanrader : Patrik Van de Voo...
Gerstenhof Gerstenhof 2 km Valentijns tegenvaller. Niet wat we gewoon waren van deze zaak, in het verleden altij...
Hof den Tuitelaer Hof den Tuitelaer 7 km Toffe locatie met vriendelijke bediening. Leuke setting en uitgebreide bierkaart. Ide...
Recensies
Zijn er met het gezin gaan eten om de goede uitslag van het examen te vieren en ondanks het feit dat alles gereserveerd bleek te zijn, werd er toch een tafeltje vrij gemaakt en mochten we plaatsnemen, wat we wel zeer apprecieerden. Er werd na het opnemen van de bestelling mandje lekker vers brood op tafel gebracht. De Save The Queen gin, die op de kaart redelijk specifiek in de kijker werd gezet, was niet in stock. Heb dan alternatief van op de kaart voorgesteld gekregen, maar is dan natuurlijk wel jammer en beetje onbegrijpelijk want getuigt van falende inkoop? Alleszins wel lekker gegeten. De bediening was correct en het eten was zeker in de doorsnee meer dan ok maar wat aan de prijzige kant wel. Fijn terras en mooi binneninterieur. Dus er valt veel positief over te zeggen. Hopelijk volgende keer wél alles beschikbaar van op de kaart .
Ik wou de varkenswangetjes nemen, maar die waren al sinds smiddags! op omdat ze enkel met verse producten werken.....dan maar de hamburger genomen...was niet slecht, maar varkenswangen zyn toch lekkerder :p toch 4 sterren gegeven omdat de ober top was!
Lekker gegeten. Verzorgde borden. Topbediening. Prijs kwaliteit dik in orde. We komen terug.
Zeer beperkte keuze lunch. Duur. En we werden onvriendelijk bejegend door het personeel toen we zeiden dat we alleen wat wilde drinken. Dit was eigenlijk niet mogelijk. Dus je kunt hier alleen een tosti of kroket eten tot het diner. NIET alleen een biertje en thee. Wat overigens ook 8.50 koste.
lekker eten, in restaurant niet te warm en een oorverdovend lawaai van groepjes die uiterst luidruchtig waren, voor ons geen volgende keer meer. Ik ben van mening dat de uitbaters toch kunnen vragen aan luidruchtige groepen mensen om het wat rustigeraan te doen ivm de andere gasten.
Uitgebreide kaart, lekker eten, vlotte bediening in een aangename sfeer. Een aanrader!Eten: 5/5
Ik plaats niet gauw een review maar omdat ik hier zo een super lekkere encrecote gegeten heb maak ik een uitzondering. Beter en malser heb ik nog niet gegeten. voor een schappelijke prijs. Goede service en niet lang moeten wachten.
Zeer lekkere entrecote en kroketjes van fazant! Voor ons een aanrader en we waren snel en vriendelijk bediend! Prijs kwaliteit dik oke :- tot de volgende!
Eten was goed, maar we moesten er wel lang op wachten. Kip was onbeschikbaar. Voor de rest was de bediening inorde, en hygiënisch.
Vrij prijzig. De steak moest twee maal terug gestuurd worden omdat hij niet lichtgebakken was. Na een derde poging lukte het de kok eindelijk om zoiets “basic” te bereiden. Het vispannetje was ook niet om wauw te zeggen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid