facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Oude Melkerij | Feest- en congrescentrum

De Oude Melkerij | Feest- en congrescentrum

Info

De feestzaal die u zoekt voor uw huwelijk, jubileum, familie- of personeelsfeest!De perfecte locatie voor uw studiedag, congres of beurs!

Geschiedenis

Voor elk evenement met stijl is Feest- en Congrescentrum De Oude Melkerij de uitgelezen locatie. Gelegen te Gits, tussen Burgge en Roeselare in het hart van West-Vlaanderen staat de De Oude Melkerij garant voor een perfecte service en uitstekend culinair aanbod.
Wij bieden een feestzaal (tot 750 personen) met gezellig bargedeelte, aanpasbaar aan het aantal genodigden, en alle nodige faciliteiten (logistiek en technisch).
Wij doen u graag een voorstel op maat naar uw wensen.

Adres: Stationsstraat 143b, 8830 Gits, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32 51 230 970
Stad: Gits
Route: Stationsstraat 143b
Postcode: 8830



op zoek naar gerelateerd: De Oude Melkerij Eindhout menu, Feestzaal Gits, Babyontbijt, Huwelijksbrochure, Feestzaal Hooglede, Feestzaal Roeselare, Restaurant Gits
Recensies
Als DJ had ik vandaag een zeer goede ervaring met De Oude Melkerij. Professionele mensen waarmee samenwerken zee aangenaam is. Een goede geluidsinstallatie dewelke perfect afgeregeld staat. Zeer fijn op die manier. Hopelijk tot snel terug, vele groeten van DJ Joeri uit Kortrijk.
Ontbijt gehad met onze Z3 club. Zeer verzorgd en lekker.
Gisteren onze trouwfeest gehad en wat een feest was het! Van begin tot eind was alles TOP! Het eten was om van weg te dromen en het personeel was gewoonweg fantastisch! Heel de avond van alle gasten complimenten gekregen over de super bediening de hele avond! Niets was hun teveel gevraagd! Ook de communicatie is super verlopen! Door corona ons huwelijk 2 keer moeten uitstellen, en telkens hebben ze direct het nodige gedaan om samen nieuwe datums vast te leggen! Wij konden ons feest niet beter wensen dan dat het nu was! Droomhuwelijk met een echte droomzaal! Complimenten aan de eigenaars, de chefs en al het personeel!
Waw, wat hebben we genoten van een prachtig feest afgelopen vrijdag! Wij werden heel warm ontvangen bij aankomst. Jullie verzorgden alles tot in de puntjes en het was fantastisch lekker. Wij mochten jullie alles vragen, niets was jullie teveel. We hebben zorgenloos kunnen genieten van ons feest. Wij kregen veel lof van onze genodigden over de super vriendelijke bediening en het lekkere eten. Bedankt voor de lieve woorden in ons gastenboek. Dit vonden wij de max! Een welgemeende dank je wel voor het prachtige feest. Doe zo verder, jullie zijn een top team! Veel liefs Thibault en Ilse
Lieve vriendelijke bediening lekker eten
Gisteren ons huwelijksfeest gedaan in de oude melkerij! Het was gewoon fantastisch. Bediening fantastisch. Eten meer of genoeg. Was overheerlijk van begin tot het einde.. Personeel allemaal super vriendelijk niets was hen teveel! Kan alleen maar deze zaal aanraden gegarandeerd geen spijt! En Yves you are Amazing!!!!
Prima service vriendelijk personeel en keuken is lekker een aanrander
Toffe barmannen, mooie locatie voor meetings en bijeenkomsten.
Super trouwfeest leuke bediening
Vuile glazen. Vuile borden. Vuil bestek. De helft van de drank was niet meer in stock. Deel van personeel liep er ongeïnteresseerd bij. Maaltijd was flets en saai. Was "à volonté" maar bijna niemand ging terug voor een tweede portie, dat zegt genoeg. De infrastructuur is wel top en het management doet moeite en volgt op.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid