facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Orgelwinning vzw

De Orgelwinning vzw

Info

De Orgelwinning thuishaven van Chiro Beverlo en erkend jeugdverblijfcentrum voor groepen.

Geschiedenis

De Orgelwinning was een oude boerderij, die gehuurd wordt van de kerkfabriek. De Orgelwinning werd door een groep vrijwilligers omgebouwd tot ontmoetingsplaats voor de plaatselijke jeugdbeweging, de Chiro.

Door de jaren heen zijn er verschillende werken uitgevoerd, om de lokalen ook te verhuren als kampplaats. Zo werd er in1987 het initiatief genomen om douches bij te bouwen. Om in regel te blijven met de wetgeving betreft verhuring, werden in 1990 de vloeren en wanden vervangen door brandvertragende elementen. In 2004 werd een rookmeldinstallatie geplaatst in het gebouw.

Zo zijn we tot het resultaat gekomen dat we vandaag aan jeugdverenigingen kunnen aanbieden, een toffe en veilige omgeving waar ieder zijn plaatsje kan vinden .

Dit kan echter niet zonder de steun van de kerkfabriek en de vrijwilligers van De Orgelwinning vzw, die het onderhoud van de gebouwen verzorgen en het 1 ha grote speelplein in orde houden.Zo heeft de plaatselijke jeugdbeweging De Chiro de handen vrij om zich 100 % te geven voor hun leden.

Adres: Zuidstraat 53, 3581 Beverlo, Limburg, Belgium
Stad: Beverlo
Route: Zuidstraat 53
Postcode: 3581



op zoek naar gerelateerd: Chiro Beringen, Chiro Fonteintje
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jeugdclub Beverlo Jeugdclub Beverlo 644 meter Amusement verzekerd. Goede feestjes.
Summer Evening - Gratis Festival Summer Evening - Gratis Festival 653 meter Gratis openluchtfestival Summer Evening
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid