facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Orangerie

Geschiedenis

In restaurant De Orangerie kan u steeds rekenen op een familiale ontvangst met een lage drempel.

Ons doel is om mensen op elk moment van de dag te laten genieten in een rustige maar toch eigentijdse omgeving.

Onze traditionele Belgisch / Franse keuken met seizoensgebonden, wisselende suggesties naargelang het marktaanbod, is dan ook aangepast aan ieders budget.
Visliefhebbers komen bij ons aan hun culinaire trekken dankzij onze verse kreeftbereidingen waarbij smaak een kwaliteit voorop staan.

En vanaf de eerste zonnestraaltjes is het ook heerlijk vertoeven op ons tuinterras achteraan het restaurant.

Adres: Gitschotellei, 2600 Berchem, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 033662693
Stad: Berchem
Route: Gitschotellei
Postcode: 2600


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: De Notenkraker Berchem, Orangerie Menu, Hotel Geerts menu, Orangerie Wat is dat, Rest in Berchem, Troubadour Berchem, Orangerie Westerlo, Orangerie Hasselt - Menu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wattman Wattman 1 km Wattman serveert niet alleen heerlijke en verse bereide maaltijden, maar de locatie i...
Chasse Royale Chasse Royale 2 km ik post normaal geen reviews maar dit maal maak in een uitzondering. Ik wens het hele...
Recensies
Lekker gegeten enkel hoofdschotel. Super lekker everzwijnragout met zilveruitjes en champignons lekker saus. Was schoteltje met veenbessen en appelcompote bij ook lekker en kroketjes! Een aanrader en zeer vriendelijke attente bediening..... dan koffietje! Was een toeval maar zeker ok en ze zien me daar nog wel terug....Eten: 4/5
Mijn eerste keer in de Orangerie. Alles vers en met passie klaargemaakt, ongedwongen sfeertje, attente bediening. Ik kom zeker terug!
Alles vers en van goede kwaliteit, mooie setting. Jammer dat de steak te hard was gebakken à point ipv de gevraagde saignant en de gevraagde Ricard bleek van een ander merk te zijn. Zulke fouten zouden niet mogen.
Zeer vriendelijke bediening. Ruime porties en heel lekker gegeten. De risotto kroketjes waren heel speciaal en lekker.
Top gegeten. Familiale sfeer. We komen terug.Eten: 5/5
Eenvoudige taverne maar wel met zeer goede gerechten. De parelhoen met luikse siroopsaus was heel lekker. De skrei was ook uitstekend. De desserts zijn wat minder verfijnd, maar op zich wel lekker. Weinig keuze in niet alcoholische aperitieven. Kortom, de betere bistro. Prijzen zeer ok. Bezoek in kader van de resto days.
Mijn vriendin en ik zijn er op een maandag avond gaan eten. Ik heb gekozen voor een Ierse steak met gorgonzola en om eerlijk te zijn heb ik zelden zo een goed stuk vlees geserveerd gekregen. De chef komt persoonlijk aan tafel feedback vragen en doet gezellig een babbeltje met zijn clienteel wat het heel persoonlijk en huiselijk maakt. Ook de bediening was professioneel en zeer aardig. De menukeuze is bescheiden wat meestal een goed teken is maar gespecialleseerd en voor ieders wat wils. Het terras is een echte stads-oase maar hebben we door het koudere weer jammer genoeg niet op kunnen vertoeven. Prijskwaliteit onberispelijk Wij komen zeker terug.
Indien je met een allergie of intollerantie kampt doet de chef spontaan voorstellen in aanpassingen van de gerechten. Heel fijn! En ook heel lekker.
Lekker gegeten , vriendelijke bediening !
Een beperkte kaart maar allen waren voortreffelijk inorde.De Ierse steak was voortreffelijk. De portie was meer dan genoeg.Een aanrader.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar De Orangerie met het openbaar vervoer


Borgerhout Apollo 50 meter
9
Borgerhout Apollo 120 meter
9
Berchem Neptunusstraat 310 meter
20
Borgerhout De Preter 320 meter
9
Berchem Neptunusstraat 330 meter
20

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid