facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Okelaar

De Okelaar

Info

cohousing
website http://www.okelaar.be

Geschiedenis

Cohousing Wolvertem is als project gestart begin 2012. Een oud klooster en 2 aanpalende schoolgebouwen worden omgevormd tot woongemeenschap met een 22-tal wooneenheden, voor bewoners van alle leeftijden.



"Als cohousing vormen we een woongemeenschap met 24 woningen. We bieden een thuis aan alleenstaanden en gezinnen van alle leeftijden. Verder verhuren we de twee zalen in onze gemeenschappelijke ruimte. We hebben feest- en eetzaal "De Stoof", met extra kidsruimte en mogelijkheid tot gebruik van een professionele keuken. Daarnaast is onze polyvalente zaal "Subtilia", met houten vloer, ideaal voor dans, yoga, optredens, voordrachten en meer."
Adres: Oppemstraat 8, 1861 Wolvertem, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 02 309 07 39
Stad: Wolvertem
Route: Oppemstraat 8
Postcode: 1861



op zoek naar gerelateerd: Woongemeenschap België, Cohousing De Sijs, Cohousing Vlaanderen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cultuur in Meise Cultuur in Meise 263 meter De cultuurraad van Meise is de adviesraad voor socio-culturele aangelegenheden. Zij ...
Recensies
Sympathieke woongemeenschap, viert op 3 september het tienjarig bestaan. Participatie mogelijk in activiteiten, ook door een cooperatief aandeel te kopen.
Een plaats met een hart voor mensen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid