facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Nieuwe Chinese Muur

Adres: Wijnegemsteenweg 56, 2970 'S-Gravenwezel, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 03 658 94 38
Stad: 's-Gravenwezel
Route: Wijnegemsteenweg 56
Postcode: 2970



op zoek naar gerelateerd: De Nieuwe Chinese Muur Sint-Job, De Nieuwe Chinese Muur menu, De Nieuwe Chinese Muur Schilde Menu, De Nieuwe Chinese Muur thuisbezorgd, Nieuwe Chinese Muur Rotterdam menu, De Nieuwe Chinese Muur Sevenum, Chinese Muur best, Chinees Dorpsstraat
Recensies
Zeer goede chinees met grote porties voor wat je betaald. Een grote portie saus is een kommetje soep wat zeer veel is voor 2euro extra. Ook qualiteit is zeer goed. Een echte aanrader voor tijdens quarantaine of wanneer je even niet wilt koken. Zeer lekker voor een lage prijs.
Droog taai en koud eten. Nasi is witte rijst met een ei zonder groentjes. Kikkerbillen waren ver zoek in de pot. 4 gevonden en extreem mager. Ribbetjes taai en koud. Nee absoluut geen aanrader.
Ondanks we besteld hadden toch nog 20 minuten wachten.
Super lekker! Dat weten blijkbaar al velen... reserveer tijdig om te genieten. Ik ga voor de Black pepper schotel..
Heel lekker, mooi gepresenteerd,vriendelijke bediening en aangenaam interieur. «normale » porties zijn wel eens aangenaam en doet gemakkelijker eten ipv schrikken. Spijtig dat het voor ons wat ver is om gereld terug te komen.
Heel lieve mensen en vooral lekker eten! Kijken uit naar het openen van het nieuwe restaurant, alvast zeker een aanrader!
Altijd top! Gezellig restaurant en super bediening!
Heel lekker eten heel vriendelijk personeel! Een aanrader!
Lekker gegeten. Het duurt allemaal een beetje te lang.
Bestelling 3kwartier op voorhand doorgegeven en moest nog 25minuten wachten. Hetzelfde probleem met klant voor mij. Was wel heel lekker!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid