facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Neerbeek

De Neerbeek

Info

Brasserie De Neerbeek te Bissegem is een gezellige eetgelegenheid met (h)eerlijke keuken en veel seizoensgebonden suggesties. Zonnig terras en ruim zaaltje voor privé gelegenheden.

Adres: Meensesteenweg 391, 8501 Bissegem
Telefoonnummer: 056/372131
Stad: Bissegem
Route: Meensesteenweg 391
Postcode: 8501


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 14:30
Vrijdag: 11:00 - 14:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
T Verschil Bissegem T Verschil Bissegem 86 meter Superlekkere smaken. Een echte aanrader, je zou bijna niet geloven dat in dit klein v...
Eva's Grand Café Eva's Grand Café 328 meter Heel lekker gegeten aan een mooie prijs. Ruime porties, Heel tof kader en leuke bedie...
Recensies
Het is er gezellig vertoeven en zeer vriendelijk personeel+lekker eten en drinken, van menukaart tot een snelle hap.
Ossobuco. Heerlijk gegeten. Genoten van de eerste tot de laatste minuut. Enjoyed it from minute 1 to the last.
Uitnodigend mooie zaak in een prachtig gerestaureerd authentiek kader! Alles netjes ook. Enkele doordeweekse bezoekjes bedienen klanten als volgt: - Vrij verzorgde dagschotel. - Microgolf-opgewarmde spaghetti... op het randje van verzuurd. Op de uitbaatster na... valt er bij het personeel, helaas, nog héél wat te leren op vlak van klantvriendelijke bediening! Tevreden klant... vaste klant.
We zitten hier nu al 2u te wachten op ons eten. Heb juist de nieuwe Ghostbusters film uitgekeken. Hopelijk is het eten even goed als de film.
Prijs kwaliteit zeer lekker eten. Gezellige ruimte om te zitten en heel goede service. Kortom, zeker voor herhaling vatbaar!
Heel lekker gegeten , bediening is super
Vriendelijk ontvangen. Eten zeer goed.gezellig en toffe sfeer. Het is zeker een aanrader om eens naar toe te gaan .
Altijd heel tevreden. Lekker eten, vriendelijke bediening. We gaan er dikwijls.
Heel vriendelijk, lekker, gezellig en toffe sfeer. Een aanrader voor een avondje uit, lunch of een feestje. Zeker aan te raden!!!!
Zalig is het hier.eten was heel lekker. Gezelligheid en sfeer was perfect. bediening En gastvrijheid was top. Prijs was zeker in orde. Kortom hier moet je zijn als je honger hebt. Zalig die neerbeek.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid