facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Natuurlijke Kookschool

Info

Kooklessen, lezingen en workshops met aandacht voor lichamelijk, emotioneel en spiritueel welzijn.
www.denatuurlijkekookschool.be

Geschiedenis

De kunst van het koken ... is de kunst van het verleiden. Eten moet bevrediging schenken, een voldaan gevoel geven. Daarnaast moet het gewoon lekker zijn en er liefst ook nog mooi uitzien. Al die aspecten komen aan bod in de kookopleidingen van De Natuurlijke Kookschool.

Ruim 30 jaar ervaring biedt ons alle kneepjes om iedereen van een gezonde keuken te leren genieten. Onze kooklessen en opleidingen zijn gericht op al wie voor zichzelf, zijn omgeving of voor grotere groepen gezonder wil koken.

Zin in een kennismaking? Regelmatig zijn er gratis infoavonden, lezingen, kookdemo’s. Of schuif gewoon een keertje mee aan tafel.
Alle info op www.denatuurlijkekookschool.be



"Macrobiotisch koken - Vegetarisch koken - We willen iedereen laten kennismaken met gezonde én lekkere voeding. Terug naar de basis: het bereiden van verse en seizoengerechten, biologisch en uit eigen streek.Onze opleiding biedt veel meer dan een receptencursus. Alle voedsel wordt bestudeerd vanuit hun energetisch karakter. Daarom bestuderen wij naast de traditionele voedingsleer ook de dynamiek van yin en yang, bekend uit het oosten. Voeding is ten slotte levensenergie.Wij helpen je je eigen visie rond voeding en energie aan te scherpen. We onderzoeken alle richtingen en overtuigingen rond voeding en maken daarbij gebruik van de westerse dieetleer, de oosterse energieleer, en de inzichten van natuurvolkeren."
Adres: Oude Baan 104, 2390 Westmalle, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +32 (0)3 309 17 02
Stad: Westmalle
Route: Oude Baan 104
Postcode: 2390



op zoek naar gerelateerd: Shiatsu Malle
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid