facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Narren

De Narren

Info

Het reilen en zeilen van restaurant De Narren te Weert. Vind info over onze openingstijden en menu's.

Adres: Molenstraat 21, 2880 Bornem
Telefoonnummer: 032969120
Stad: Bornem
Route: Molenstraat 21
Postcode: 2880


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 14:00
Vrijdag: 12:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: De Weert Bornem, Visrestaurant Weert Bornem, Beste restaurant Weert
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
't Veerhuis 't Veerhuis 1 km Zoals steeds, zalig goed gegeten. Fantastisch uitzicht . Vriendelijke bediening. Iede...
Recensies
Intiem en gezellig restaurant - beetje weg van de grote drukte en mooi verborgen in een scheldbocht. Kaart en bediening zijn perfect aangepast aan elke verwachting. De baba-au-rhum is een echte aanrader om een perfecte lunch of diner af te sluiten.
Het eten is bijzonder lekker. We namen het menu met aangepaste wijnen. Top ! Ook kan je er een Bob-arrangement nemen. Da. Krijg je eveneens aangepaste wijnen maar in kleiner porties. Zodat je nog reglementair en veilig met de wagen naar huis kan. Zeer vriendelijke bediening. Maar op het niveau dat de mensen van De Narren willen serveren zijn er hier en daar toch kleine details die beter kunnen. Bv het rommelige tuinhok met afgerolde tuinslang...water vergeten op tafel te zetten. 2x moeten aan herinneren..... Maar zoals ik zei, dit zijn details. Voor de rest was alles prima in orde!! Een aanrader!
Heel lekker gegeten in een aangenaam rustgevend kader. Vriendelijke bediening. Ik ben een grote dierenvriend, heb zelf een poes thuis maar 2 rondlopende prachtige poezen horen eigenlijk niet in een restaurant van dit niveau rond te lopen.
Het lunchmenu is een echte aanrader. Vlotte bediening. Rustige ligging. Mooi buitenterras waar het aangenaam eten is bij zonnig weer. Was onze eerste keer maar hier komen we beslist nog terug.
Gisteren schitterende lunch genoten op het terras. Nieuwe maatjes als voorgerecht, kleine tongetjes met tartaarsaus en frietjes, en vanilleijs met aardbeien. Alles voor 30€. Zeer attente bediening, mooi kader. Een aanrader.
De Narren lijkt al een eeuwigheid één van onze favorieten restaurants in Bornem. Genesteld aan de dijk van de Schelde, met een zalig terras in een mooi groen kader, zijn Peter en Kitty uitgegroeid tot een vaste waarde. Moeilijk om ons lievelingsgerechtjes te benoemen. De gesauteerde kalfszwezeriken? De gekonfijte eendenbout? De paling in het groen. Je moet even zoeken, maar de Narren biedt een perfecte prijs-kwaliteit verhouding, een schitterende locatie, steeds betere gerechten met een vriendelijke en efficiënte gastvrouw en gastheer.
Hartelijke ontvangst, attente bediening en lekker eten in een mooi rustiek kader. Prijs-kwaliteitsverhouding die je zelden vindt en begeleidende wijnen die weten te verrassen. Absolute aanrader!
Heel verse producten. Attente en vriendelijke bediening. Originele en prachtig gepresenteerde gerechten. In een aangenaam en gezellig kader. Wij komen zeker terug!
Een goede keuken en een attente gastvrouw In het restaurant liepen enkele katten vrij rond, dit wordt echter niet door iedereen geapprecieerd
Goddelijk eten en feilloze bediening. Leuke omgeving en charmante plek.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid