facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Nachtwacht

De Nachtwacht

Info

Voor De Nachtwacht is niets te veel om u een zalige nachtrust te garanderen. #expertsinslaapgenot

Geschiedenis

Welkom,

Wij nemen graag de tijd om te luisteren naar uw slaap-wensen en noden. Samen met u toetsen wij uw slaapprofiel aan onze kennis en ervaring. Zo vinden we gegarandeerd uw ideale bed.

Naast een ruim aanbod van alle betere merken en bedsystemen, vindt u bij De Nachtwacht een uitgebreid aanbod aan bedlinnen, donsdekens en hoofdkussens. Zelfs op maat. Ook hier onderscheidt De Nachtwacht zich in kwaliteit en stijl.En nog belangrijker: wij garanderen u de beste prijs !

Naast de Nachtwacht bevindt zich nu ook een unieke Auping Plaza, waar het volledige Auping assortiment te vinden is.

Graag tot binnenkort,

Kim & Ajja

Marijke & Sam



"De Nachtwacht wordt wel eens de mooiste slaapwinkel van het land genoemd en daar zijn we trots op. Naast een ruim aanbod van boxsprings, lattenbodems, matrassen en beddengoed, blinken we bij De Nachtwacht vooral uit, in persoonlijk slaapadvies.Wens jij ook een goede nachtrust, zodat je overdag de beste versie van jezelf kan zijn? Maak een afspraak bij één van onze Nachtwachters en ontdek de meerwaarde van 'goed' slapen."
Adres: Meensesteenweg 121, 8500 Kortrijk
Telefoonnummer: +32 (0)56 26 11 63
Stad: Kortrijk
Route: Meensesteenweg 121
Postcode: 8500


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: De Nachtwacht Studio 100, De Nachtwacht Ketnet, Nachtwacht personages, Nachtwacht afleveringen, Matras Nachtwacht, De Nachtwacht Tielt, Nachtwacht leeftijd, De Nachtwacht, Rembrandt
Recensies
We zochten en vonden 2 ergonomische hoofdkussens bij De Nachtwacht. We werden heel goed geadviseerd en mochten verschillende types kussens uittesten. Heel vriendelijk onthaald, profesionele aanpak en nekpijn-vrij na een goeie nachtrust. Aanrader!
Wij gingen 2 dagen geleden langs voor warmere dekens & werden erg vriendelijk onthaald & professioneel geholpen door Marijke! Heel aangename winkel ook. We kochten er uiteindelijk voor zowel ons als de kids & ze zijn heerlijk! Zalig geslapen, dus z’n geld waard! Heel tevreden klanten hier!
se beste service. fantastische showroom voor zeer goede producten.
In onze zoektocht naar twee matrassen zijn we 3 keer bij de nachtwacht gepasseerd. Bij de eerste stap die we binnen zetten in de winkel kregen we een overweldigend aangenaam rustgevend gevoel. Het gebouw is prachtig en er hangt een geur in de winkel die je onmiddellijk laat wegdromen. De eerste keer werden we rondgeleid door Nathalie. Ze gaf een aangenaam en open ontvangst. Ze luisterde naar onze behoeften en wist ons goed te leiden naar de producten die bij ons profiel zouden passen. Bij de uitleg die we kregen bij de producten kwam Nathalie wat onzekerder over, maar dit was totaal niet nodig want we begrepen volledig wat ze te vertellen had. Na nog enkele andere zaken bezocht te hebben om onze ideale matras uit te zoeken, kwamen we terug bij de Nachtwacht uit. Deze keer werden we verwelkomd door Kim. Onze interesse in de Equilli-matrassen was gegroeid na alle andere winkelbezoeken, ookal hadden we eerst dit type matrassen afgewezen bij ons eerste bezoek. Een half uur voor sluitingstijd kregen we nog een duidelijke uitleg, onze slaap-drukpunten werden opgemeten én we konden onmiddellijk een op maat gemaakte matras uittesten. Al onze vragen werden beantwoord en er werd geen moeite bespaard om ons te helpen in onze zoektocht. We voelden ons een beetje schuldig dat we nog drie kwartier van Kim zijn tijd hebben beroofd na sluitingstijd van de winkel, maar ook hier wist Kim ons gerust te stellen. De derde keer dat we terugkwamen was voor het bestellen van de matrassen. De samenstelling werd met veel plezier nog eens voor ons ineengestoken en alle opties en mogelijkheden werden nog eens zorgvuldig overlopen. Algemeen zijn we zeer tevreden over onze winkelervaring en de expertise van De Nachtwacht. Zeker een aanrader om eens binnen te springen indien u op zoek bent naar matrassen, bedden, beddentextiel ... van kwaliteit. We hebben alvast het vertrouwen in een goede opvolging van onze bestelling en kunnen dus gerust in afwachting van onze matrassen op twee oren slapen.
Super tevreden van de Nachtwacht! Het personeel is vriendelijk en toegankelijk, staat altijd klaar om je te helpen en beantwoord je vragen deskundig. Ook de levering is al 2x top geweest. Olivier en Lievin zorgen er door hun vlotte persoonlijkheid voor dat je je meteen op je gemak voelt. Ze doen hun werk goed en verzorgd, maar maken ook tijd voor een babbeltje met de klant. Zeker aan te raden!
Als agent van Magnitude Bedding, vereerd deel te mogen uitmaken van het aanbod van de Nachtwacht. Een klasse zaak met authentieke en professionele begeleiding.
Onlangs bezochten wij de slaapspeciaalzaak “de Nachtwacht” om inlichtingen en prijzen te verkrijgen over een Auping matras en spiraalbodem. Wij werden heel vriendelijk ontvangen, hebben veel uitleg en advies gekregen, en het aanbod en de keuze zijn heel ruim. Zij lieten ons volkomen op ons gemak om rond te kijken, niemand was opdringerig, en wij konden er diverse matrassen uittesten. Wij hebben genoten van deze vriendelijke en klantgerichte verkoopsters die met veel passie en gedrevenheid informatie gaven, wat zeker niet overal het geval is. Wij twijfelden niet, zijn terug geweest en hebben de aankoop gedaan. Ook de voorgestelde leveringstermijn was zoals afgesproken. De mensen die bij ons de plaatsing hebben gedaan waren eveneens heel vriendelijk en beleefd, en alles werd correct gemonteerd zoals het hoort. Onlangs hebben wij nog telefonisch gebeld met een bijkomende vraag over de werking van de ”Auping Connect”. Wij hoefden zeker niet een paar keer te bellen, want wij werden heel vlug gecontacteerd met alle nodige uitleg. Alles wordt eigenlijk perfect opgevolgd. Alle lof voor deze zaak, de verkoopsters, de mensen die de installatie kwamen uitvoeren, alles is in harmonie met elkaar en wij zijn heel tevreden.
Een tijdje geleden belde ik naar De Nachtwacht maar de winkel was net gesloten en het antwoordapparaat sprong op. Mijn zoon Niclas moest geweldig lachen met de schaapjes die te horen zijn op het antwoordapparaat van hen. Met als gevolg, met de regelmaat van de klok, bellen we 's avonds om eens naar de schapen te luisteren. Pure fun! Toen ik dit verhaal bij een bezoek aan De Nachtwacht vertelde waren ze zo gescharmeerd dat Niclas een tof "Nachwacht" schaapje meekreeg. De dag kon niet meer stuk!
We waren uiterst tevreden over de goede service. De uitleg die we kregen van de medewerkster Marijke was heel uitgebreid en professioneel. We voelden ons direct op ons gemak en beslisten dan ook heel snel om bij jullie te kopen. Een dikke pluim voor gans het team want ook de andere medewerkers waren heel vriendelijk.
Wij zijn zeer goed en vriendelijk ontvangen geweest. Er werd ruim tijd genomen om naar onze noden te luisteren en om advies te geven. Zeer aangename winkelervaring.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid