facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor de Mulkerij

de Mulkerij

Info

In de Getevallei ligt vlakbij Tienen centrum de Mulkerij, een voormalige boerderij. Hier kan je terecht op onze minicamping en evenementenlocatie. Reserveren is nodig. Open van mei tot oktober. Alle info op http://mulkerij.beleaf.be

Geschiedenis

MINICAMPING
Zoek je een kampeerplek tijdens jouw doortocht in Tienen? In de Mulkerij vind je een geschikt plekje om te kamperen zoals op het platteland, maar dan in de stad. Wij bieden de gelegenheid tot kamperen met de tent, kampeerauto, caravan of ander gemotoriseerd vervoer.

EVENEMENTENLOCATIE
De voormalige stallen van de boerderij werden grotendeels afgebroken. Wat rest is een (gedeeltelijk) overdekte ruimte in de open lucht die onder verschillende vormen kan gebruikt worden voor allerlei types van feesten (babyborrels, familiefeesten,…).



"Zoals op het platteland, maar dan in de stad. Kamperen tijdens een meerdaagse fietstocht, of er even tussenuit met auto, trein of te voet? Welkom in de Mulkerij. Opgelet, vooraf reserveren is noodzakelijk.Op zoek naar een buitenlocatie voor een vergadering, familiefeestje of receptie overdag? Ook dat kan in de Mulkerij. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie."
Adres: Mulkstraat 162, 3300 Tienen
Telefoonnummer: +32476640972
Stad: Tienen
Route: Mulkstraat 162
Postcode: 3300


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 21:00
Zondag: 09:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Kamperen Getevallei, Trekkershut haspengouw, Camping Haspengouw, Camping Borgloon, Camping Zoutleeuw, Tentenweide Limburg, Camping Hageland, Camping Leeuwerikenveld
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
COUNTRYfestival COUNTRYfestival 885 meter On the very unique location in Tienen we present 1 special evening of music and enter...
Suikerrock Suikerrock 948 meter Algemeen vrij goed georganiseerd op een ruimere locatie dan vroeger. Tijdens Franz F...
Mosetown Mosetown 1 km
Chiro 't Klontje Chiro 't Klontje 2 km Elke zondag organiseert onze Chiro leuke activiteiten voor groot en klein! Deze activ...
Endurorent Endurorent 2 km Verhuur van enduro motorfietsen. Verhuur van Tripy.
Fietsidee Fietsidee 3 km Fiets mee langs tips en weetjes. Laat je sturen richting de nieuwste trends en vooral...
Feestzalen Vogelzang Feestzalen Vogelzang 3 km Lekker eten , top service
PCA Benelux PCA Benelux 3 km Physical Culture Association Benelux, the fastest growing Bodybuilding and Fitness Or...
Posthof Posthof 4 km
VJ Equestrian VJ Equestrian 4 km "Wij zijn een kleinschalige ruitershop met oog voor kwaliteitsvolle merken en se...
Fietsatelier ITTM Fietsatelier ITTM 5 km 'Fietsatelier ITTM' staat voor : alle herstellingen van alle merken, specialisatie e-...
Recensies
Dit is echt een oase ! We waren hier tijdens onze fietsvakantie met ebikes en tent. De ingang was even zoeken maar dan stap je ook wel een verassing binnen. Prachtige plek in een boomgaard , overdekte picknicktafels en zelfs een zwembadje ! Sanitaire voorzieningen, simpel maar op orde . Echt heel bijzonder plekje en OH ja, zeer sympathiek eigenaar ! supermarkt om de hoek en biertjes in de koelkast en oplaadplek ebikes aanwezig !
Mooie plek waar je tot rust kan komen in het 'bijna' centrum van Tienen. Alles heel mooi uitgevoerd. Van zwemvijver tot 'beachbar' Af en toe wel even wachten op beschikbaarheid van het enige mannentoilet zeker in de ochtend. Voor de kinderen veel speelmateriaal en een ping pong tafel voor de grown ups :
Wat een heerlijke en rustige plek tijdens onze fietsvakantie Vlaanderen route en ons tentje. Een oase in de stad, met zwembad, barretje met honesty bar, prima sanitair met heerlijke douche, aan alles is gedacht. Zeer vriendelijke eigenaren. Aparte plek voor tenten. Absoluut een aanrader! Het zwembad was geweldig met de hitte die we hadden.
Zalig plekje. Op wandelafstand van centrum Tienen in een groen hoekje...Zwemvijvertje, plaats voor campers en een charmante tentenweide. Sanitair basic maar zeer netjes. Vriendelijke uitbater.
Ook met onze, niet al te kleine, camper netjes door het smalle paadje geloodst. De blokken om hem waterpas te zetten lagen al klaar, heb zelf niet eens uit hoeven stappen!!! Leuke ontvangst waarbij direct alles gewezen werd nadat wij ons “hondje” Labradoodle van 35kg aan de ketting hadden gehangen. Door deze actie kregen we meteen een “korting” omdat we ons zo netjes aan de regels hielden . Hebben daarvoor maar een streekbiertje uit de koelkast genomen bij de zwemvijver en een extraatje voor in het potje gedaan. Zijn hier maar 1 nacht die nog moet beginnen op dit moment maar de recensie kan maar geschreven zijn! Heerlijk plekje en zelfs onze kids 18 en 20 hebben een lekker dagje gehad, zoon nog wat baantjes gezwommen. Zeker een aanrader!!
Fijne, moderne kleine camping. Mooi hoe er gebruik gemaakt is van oude constructies/bouwmaterialen bij het opnieuw inrichten van het terrein. Er zijn veel verschillende plekken met tafels en stoelen en hangmatten waar je gebruik van kunt maken. Sanitair is nieuw en schoon. Je krijgt een beetje het festivalgevoel bij deze camping. Maar dan wel met veel rust en ruimte. Kortom, een aanrader als je eens wat anders wil dan de standaard camping.
Wat was ik teleurgesteld om op 8 mei voor een gesloten hek te komen, Men was nog volop in voorbereiding op het seizoen. Wat was ik blij dat de eigenaars speciaal voor mij de camping een nacht open deden. Zoveel campings kom je in die regio niet tegen. Heerlijk rustig met mijn tentje tussen de fruitbomen gestaan op loop afstand van het centrum van Tienen. Alles prima!!!
Echt een aanrader als je op doorreis bent met de fiets of te voet. Het is een camping in een woonwijk, maar wat je aantreft is echt heerlijk. Van alle gemakken voorzien, als je zelf voor eten zorgt. Wij komen zeker terug!
Leuk zo’n stadscamping! Heel fijne camping; vriendelijk personeel, allerlei voorzieningen en schoon sanitair. Fietser met tentje.
Vorig jaar 2020, net na het opheffen van de lockdown na de eerste Corona golf, binnen gefietst op deze camping. Ik vind het een uniek campinkje, zo midden in de stad. Eenmaal door de poort beland je op het terrein van een stadsboerderij. Vond het echt heel leuk. Wat een onverwacht rustige plek zo midden in de stad. Aardige eigenaren. Maken of verkopen hun eigen biertjes. De eigenaar hamert er nogal op dat je moet reserveren wat ik nogal dwingend vind overkomen. Het hebben van een camping impliceert tenslotte dat er wel eens iemand onverwacht aan kan komen waaien. Maar goed, niet echt belangrijk. Over de staat en de inrichting van het sanitair kun je twisten. Ik had er geen problemen mee. Alles wel gewoon schoon en daar gaat het uiteindelijk om. Komend weekend fiets ik weer langs op weg naar het zuiden. Deze keer pakken we de stad ook mee. Daar hadden we vorige keer te weinig tijd voor. Leuk dat dergelijke campings er gewoon nog zijn. Ik raad het iedereen aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid