facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Molen De Wildert

Adres: Sint-Jansstraat 238, 2910 Essen
Telefoonnummer: 03 6772267
Stad: Essen
Route: Sint-Jansstraat 238
Postcode: 2910



op zoek naar gerelateerd: sint jansstraat 238 2910 essen-wildert, Bakkersmolen Wildert fietsroute, Restaurant Wildert, Bakker wildert, Speeltuin Essen, Brasserie Essen, Molen Nieuwmoer, Bakkers in Essen belgie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Traiteur Glinis' Cook-out Traiteur Glinis' Cook-out 3 km Alles altijd prima in orde
De Linden De Linden 5 km Super lekker afhaal Valentijn menu....pluim voor de chef
Kiekenhoeve Kiekenhoeve 5 km Hier in de Kiekenhoeve is het altijd erg lekker eten. Als voorgerecht kozen we voor d...
De Meeuw De Meeuw 5 km Zeer leuk dorpscafe, met wel zeer democratische prijzen
De Kleine Nelen Essen De Kleine Nelen Essen 5 km Bij binnenkomst kun je bestellen voor afhalen. Loop je even door kun je er prima zitt...
De Moekes De Moekes 5 km Al meerdere keren een ontbijt besteld bij de moekes en steeds zeer tevreden. Prijs kw...
De Bosrust De Bosrust 6 km Een van de weinige plekjes aan de rand van het bos of in het bos dat op 1 januari '23...
Restaurant Coenraads Restaurant Coenraads 6 km Ondanks de website vermeldt dat ze s zondags om 11u open zijn, was het restaurant ges...
Recensies
Een mooie leuke locatie om er eens te stoppen , ook als fiets stop om even wat te drinken of iets te eten . Je kan de molen ook bekijken en daar is een mooi stukje geschiedenis in te vinden en voor we weg gingen nog even een bezoekje aan de bakkers winkelgedaan . Gezellig en zeker voor herhaling .
Leuke plek om even langs te gaan voor groot en klein. De molen draait met zijn wieken, de trein rijdt met de heerlijke geur van hout zijn rondjes om de molen heen en de bakker heeft allerlei lekkers om te kopen. De horeca die er zit heeft ook een lekkere menukaart met een gevarieerd aanbod voor tussendoortjes bij de koffie, maar ook lunch en diner. Het blonde Bakkersmolenbiertje is een aanrader.
4 koffie voor 19,95 ... Het was een fout maar dat wilde men zelfs eerst nog niet toegeven!Met wat oudere vrienden uit België spraken we hier af voor een drankje, voorafgaand aan een lange wandeling die we in de buurt zouden maken. Waarna we hier weer wilden lunchen. Echter ... toen onze vriendin de 4 koffie afgerekend had en wij bij het begin van de wandeling stonden, zei ze dat de koffie toch wel erg duur was geworden. Bovendien had ze alleen contant of met een QR code mogen afrekenen. Mijn echtgenoot reed terug om te reclameren nadat we op de website hadden gezien dat gewone koffie 2,50 per kopje had moeten kosten. Er stonden maar liefst 7 espresso en 1 cappuccino op de bon, waarvan wij dus maar 4 consumpties hadden genuttigd!! Het kostte zelfs nog enige moeite, er moest nog een collega bij opgeroepen worden, voordat deze fout werd rechtgezet. Schandalig!!! De geplande late lunch hebben wij uiteraard elders genuttigd.
Echt Leuke Plekken!! Super vriendelijk medewerkers
Mooie goed geconserveerde molen met een collectie stoommachines. Er is nog een echte molenaar die je graag uitleg verschaft. Naast de molen is er een grote brasserie en een winkel waar je allerlei lekkers zoals speculaas, koeken en brood kan lopen. Voor de kinderen en diegenen die nog jong van hart zijn is er een mini stoom trein die rond de molen rijdt. Leuke plek voor de hele familie.
Leuke stopplaats je kan de molen bezichtigen en lekker eten .vers gebakken brood of koeken uit hun eigen bakkerij kopen. Kindvriendelijkheid: Speeltoestellen aanwezig. Parkeren: Grote parkeerplaats Rolstoeltoegankelijkheid: Goed te doen met rolstoel
De bediening was slecht bereikbaar en de rekening klopte niet. Had voor mijn dochter een omelet gevraagd van 1 ei, ipv van 3, maar er werd wel de prijs van 3 gerekend, 12 euro. Mijn schoonmoeder nam een pasteitje, zonder friet of salade, wat 23 euro was. Belachelijke prijzen, die niet op de menukaart stonden. Kwam hier al vanaf mijn kindertijd en was altijd heel erg tevreden.. Jammer!
Hadden gereserveerd om 19 u en kregen meteen te horen dat ze gingen sluiten om 20 u wegens te warm, bestelden dan maar “ huisbereide “garnaalkroketten om toch iets op korte tijdsspanne te eten, maar nauwelijks garnalen te zien. Met kaart betalen kon niet en bovendien best prijzig. Jammer!!
Gezellig, leuk speeltoetsel mooie ambachtelijke werkwijze. Let op; alleen contant betalen mogelijk. Met name als het mooi weer is en je buiten kunt zitten een aanrader.
Het eten is heel goed. In de zomer heel tof voor de kindjes met speeltuin en de molen. Op zondagen rijdt er een stoomtrein. Bij de bakkerij is er mogelijkheid om vers brood en koffiekoeken te kopen. Je neemt best cash mee omdat je niet met een bankkaart kunt betalen. Over het algemeen heel goed.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar De Molen De Wildert met het openbaar vervoer


Wildert Gageltjes 40 meter
441
679
Wildert Gageltjes 40 meter
441
679

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid