facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Moeiakker

De Moeiakker

Info

De Moeiakker is een CSA zelfoogstboerderij in Eeklo. Vanaf het voorjaar van 2019 kan je hier voor een jaarabonnement het jaar rond verse groenten oogsten.

Adres: Moeie 49, 9900 Eeklo
Telefoonnummer: 0032479344996
Stad: Eeklo
Route: Moeie 49
Postcode: 9900



op zoek naar gerelateerd: toer lekker oost vlaams, oost vlaamse streekproducten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boerderijdagen Boerderijdagen 3 km Kinderen beleven het beste plezier BUITEN! Kampen, verjaardagsfeesten en bezoek met s...
Recensies
Hele grote variatie groenten! Een abonnement is waar voor je geld. De moeite waard! In hartje Eeklo en toch zo mooi en rustig gelegen naast natuurgebied. Ook de reeën weten dat de groenten niet bespoten zijn en komen ‘s nachts proeven!
Als lid kan u het hele jaar door genieten van een bonte waaier aan heerlijk verse biologische groenten op deze zelfoogst boerderij CSA principe. Met veel zorg en overtuiging geteeld door de boerin en co. Warm ontvangen, sterk aanbevolen!
Zelfoogstboerderij in hartje Eeklo vlak naast natuurgebied De Lange Moeiakker. Lekkere groenten en heel rustig en mooi vertoeven.
Heerlijke groenten en een schitterend concept! Meerwaarde voor Eeklo en omgeving!
Leuk project. In de zomer is het beter
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid