facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Moedermeule

De Moedermeule

Info

Een Breugheliaanse afspanning gelegen in het hartje van het Hageland, aan de voet van een oude, gerestaureerde graanmolen.

Adres: Hondsheuvel 3, 3200 Gelrode, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 016564983
Stad: Gelrode
Route: Hondsheuvel 3
Postcode: 3200



op zoek naar gerelateerd: Moedermeule wandeling, De Moedermeule Openingsuren, Brasserie Gelrode, Moedermeule tripadvisor, Vital Gelrode, Moedermeule fietsen, Wandelen in Gelrode, Café Gelrode
Recensies
Heerlijk om na een wandeling tussen de boomgaarden iets te drinken of een hapje te eten bij de Moedermeule. Prachtig terras met voldoende zon en schaduwplekjes. Toffe lokale biertjes op de kaart. Het eten is zeer verzorgd, de dame blanche en de boekwijt pannenkoeken zijn de kers op de taart!
Speciaal, mooie afwerking van de borden. Er wordt heel veel gewerkt met seizoens gerechten. Ook de speciale streekbieren en de streekhandelaars worden niet vergeten. Brood wordt zelf afgebakken en is zeer krokant TOP!Eten: 5/5
Heel lekkere kaasfondue! Warme appeltaart met ijs en fruit was ook helemaal op Eten: 5/5
Gestopt met de fiets om iets te drinken en een pannenkoek te eten. Met de fiets werden we niet echt vriendelijk onthaald, eigenlijk mochten we onze fietsen niet binnenzetten het stond al vol met fietsen en er werd ook niet gezegd waar we deze dan wel mochten zetten. De bediening van de blonde dame was wel zeer aangenaam. De pannenkoeken waren echt heerlijk! Een kleine tip: misschien toch meer parasols voorzien op een zonnige dag als vandaag.
Zeer mooi ingericht terras met zicht op de molen. Aangename rustpauze tijdens onze fietstocht. Je kan er ook eten. Uitgebreide en gevarieerde menukaart met specialiteiten van het huis zoals boekweitpannekoeken, home made ICE tea etc. Ook mooie plaats om te wandelen.
Goed eten in een mooie omgeving.Eten: 4/5
Mooie en rustige omgeving. Zelfs als het terras volzet is zijn de andere gasten niet storend. Wij hadden gereserveerd voor een tafeltje op het uitnodigende terras. Zeer vriendelijke en vlotte bediening, zonder stress. Prijs/kwaliteit uitstekend. Grote, verzorgde en smakelijke porties. Een aanrader. Reserveren op deze locatie is wel aangewezen.
Gezellig plekje in een rustige omgeving. Bediening was zeer vriendelijk en attent. We hebben lekker gegeten! Prijs - kwaliteit is goed. Wij komen graag terug
Wij komen hier graag na een grote wandeling te maken! Ik had een slaatje met geitenkaas en dit was wel oké, maar ik wil zeker eens terugkomen voor de pannenkoeken!
Vriendelijke ontvangst en lekkere pannenkoekengoed om als rustplaats op te nemen in een fiets of wandeltochtEten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid