facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De MLM-bullies

De MLM-bullies
Adres: 8620 Nieuwpoort
Telefoonnummer: 32498513116
Stad: Nieuwpoort
Postcode: 8620



op zoek naar gerelateerd: Bulldog opvang België, Asiel Nieuwpoort, Bully opvang, American Bully adopteren, American Bully België asiel, Bulletjes opvang, Franse bulldog asiel België, Herplaatsing Franse bulldog Facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wet Noses - Trimsalon Wet Noses - Trimsalon 4 km Professioneel en met een hart voor dieren. Meer moet dat niet zijn!
Recensies
Recentelijk hebben wij een bulletje mogen adopteren via MLM Bullies. Een schat van een hond die we zeker niet meer kunnen missen! Isabelle en Roland hebben absoluut het hart op de goede plaats en mogen supertrots zijn op de bergen werk die zij verrichten met hun stichting. Het adoptieproces is voor ons heel prettig verlopen, er is ons heel open en eerlijk verteld wat wij allemaal konden verwachten. Ook weten wij dat als we nog vragen hebben, we Isabelle en Roland altijd mogen contacteren. Het welzijn van de honden is voor hun het allerbelangrijkst, en zo zou het overal moeten zijn. Ga zo door!
Passionele mensen die op een uiterst gedreven manier bulletjes in nood helpen. Een organisatie die ieders steun kan gebruiken én verdient door donatie, een cadeau uit de webshop, je tijd als vrijwilliger... zeker doen!
Nog nooit zo een fantastische opvang gezien. De bulletjes opvang wordt gerund met hart en ziel, waar alle bulletjes op de allereerste plaats komen! Jullie verdienen een standbeeld!
Voor onze hond Lucas hadden we maar 2 opties ; laten inslapen owv de medische toestand die uitzichtloos was lucas was al eens geopereerd aan een hernia. We kregen te horen dat er nog 5 tot 6 hernia's klaar stonden, artrose, etc etc. Lucas kan een hernia ontwikkelen door te gaan zitten, van zit naar staan, kortom de simpelste beweging. of via een instantie hulp zoeken om hem, indien nog mogelijk een 2de leven te geven. Omdat we het beste wouden voor Lucas, kozen we voor optie 2. Omdat we niet in de mogelijkheid waren om hem tot nieuwpoort te brengen owv zijn broer die mee moest in de wagen terwijl de band helemaal niet meer oké was owv pijn en we lucas niet nog meer stress wouden geven, hebben we hem bij de dierenarts gelaten zodat ze hem konden oppikken. We hebben spulletjes van hem meegegeven, medicatie, en een mail gestuurd met info over hem. Alsof het allemaal al niet moeilijk genoeg was volgde er via facebook een bericht van de mlm bullies. Wij zijn met de grond gelijk gemaakt. Wij zouden hem maanden aan een stuk krom hebben laten lopen, hem verwaarloosd hebben en noem maar op. Smaad, ten top. Maar het zijn jullie die Lucas in pijn laten leven, daar jullie zijn chronische pijnmedicatie afnemen en zogezegd beweren dat hij pijnvrij is. Wij hebben speciaal in de tijd contact opgenomen met een dierenarts gespecialiseerd in gedrag die uitroepelijk ons de boodschap had gegeven dat lucas levenslang een pijnpatiënt zal blijven, ondanks zijn fit gedrag en speelsheid. Wij wouden enkel het beste voor onze Lucas zijn comfort, in de hoop dat iemand anders een andere visie had dan onze neurochirurg, want financieel was het geen probleem. Jullie hadden Lucas zijn kiné gesproken en spraken enkel over het financiele plaatje. Lucas moet de ster zijn, niet het geld. Foute mindset in onze ogen. Alle opmerkingen, bedenkingen of werkpunten worden verwijderd op de website, deze personen worden ook geblokkeerd. Want er wordt vanuit gegaan dat jullie perfect zijn, en die naam moet hoog worden gehouden. Helaas, want openstaan voor feedback, meewerken met ex baasjes zou meer respect opleveren en vaak beter zijn voor de hond maar ook zorgen voor een betere samenwerking. Niet alle baasjes zijn van kwade bedoelingen. Jullie blijven ons zwart maken via Lucas, ten onrecht. Wij hopen dat lucas nog kiné krijgt, voldoende wandelingen met pijnmedicatie en een aangepast leven heeft naar norm voor zijn rug en mentale rust. Voor ons is deze 1ne ster, nog 1 teveel. Op de foto kunnen jullie zien, hoe "verwaarloosd" Lucas was volgens jullie. Hij was ons kind, 1 van onze schatten, 1 van ons. Dit vergeven we jullie niet.
Roland en Isabelle zijn super mensen die de zorg voor viervoetertjes met hart en ziel doen. De artikelen in hun shop is ook steeds fantastisch.
Fantastisch wat die mensen doen. Blije bulletjes gezien, deze mensen weten met wat ze bezig zijn. Hartverwarmend om hen bezig te zien.
Fantastisch werk dat deze mensen leveren.
Mensen met het hart op de juiste plaats die dag en nacht altijd klaar staan voor de bulletjes in nood! Ik heb alleen maar bewondering voor jullie!
Roland en Isabelle hebben een gouden hart!! Ze geven top zorg aan de bullekes!!
Fantastisch hoe papa Roland en mama Isabelle zich inzetten voor al die lieve bullekes
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid