facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Meet

"Nancy De Wachter en Christophe Deryckere heten u welkom in hun moderne eetcafé aan de sporthal van Stekene. U tafelt er met zicht op de sporthallen, klimmuur, squashzalen, ... of in de zomer op het grote terras met weids uitzicht. U zakt weg in de loungezetels of klimt sportief op de barkrukken. Jong en oud vindt hier zijn gading, voor een à la carte of een lunchmenu, voor een pannenkoek of een drink."
Adres: Sporthal Stekene Nieuwstraat 60F , Stekene 9190, BE
Telefoonnummer: 03 501 92 93
Stad: Stekene
Route: Sporthal Stekene
Huisnummer: Nieuwstraat 60F
Postcode: 9190


Openingstijden

Maandag: 11:30-23:30
Dinsdag: 11:30-23:30
Woensdag: 11:30-23:30
Donderdag: 11:30-23:30
Vrijdag: 11:30-23:30
Zaterdag: 11:00-00:00


op zoek naar gerelateerd: de meet bentille, de meet openingstijden, de meet stekene menu, de meet sint-laureins programma, de meet stekene openingsuren, de meet lunch, de meet stekene telefoonnummer, camping de meet
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boskafeeke Grill Boskafeeke Grill 3 km Één van de beste steak restaurant waar we al geweest zijn en zeker hét beste steak re...
Recensies
Zeer lekker eten, heel goede service en super vriendelijke personeel! Een zekere aanrader!Eten: 5/5
Het eetcafé bevindt zich in de sporthal van Stekene, maar is toch meer dan een gewone kantine. Meer een bistro met zicht op de sporters. Het eten is er heel lekker en je krijgt grote en verzorgde porties. Dagmenu aan democratische prijs. Heel vriendelijke bediening.
Bij aankomst meteen hartelijk ontvangen. We mochten zelfs van tafeltje wisselen omdat het binnen frisser was, geen enkel probleem. Het eten was er heel snel en alles was uitstekend. We hebben de veggie pasta zeker een aanrader! gegeten en de vol-au-vent met overheerlijke frietjes. €50 kwijt voor 2 personen, helemaal niet duur en grote porties. Hier komen we zeker terug! Vegetarische menuopties: 2 vegetarische opties: een heerlijke macaroni uit de oven en een aziatische wok.
De Meet is top ! Ik ben hier al verschillende keren komen eten en zal dit blijven doen. De menukaart staat vol heerlijke gerechten om van te genieten. Het ruime en mooi ingerichte terras met zicht op de speeltuin maakt het ook zeker geschikt voor families met kinderen. Ook is de bediening zeer vriendelijk en de prijs- kwaliteitverhouding zeker correct. In de meet krijg je waar voor je geld, echt een aanrader !
Net enorm geschrokken van de ‘toevallig’ eentonige lage scores. Iemand op deze zielige manier willen aanvallen is enorm laag. We kennen zowel de uitbaters als de verantwoordelijke en nog nooit iemand horen klagen over de begeleiding van personeel. Misschien moeten de personen zelf eens nadenken waarom ze op deze manier een zaak willen aanvallen!? Sterker nog, de verantwoordelijke heeft mijzelf nog opgeleid en met een beetje GEZOND verstand kun je met de juiste tips ver geraken. Kortom, een top-team waar velen jaloers op mogen zijn.
Voor de mensen die minder als 4 sterren geven moeten maar naar hun plaatselijke afvalbak gaan eten als je dit eten en deze bediening niet waardeerd. Hier weten ze nog wat goede bediening voorsteld , heerlijk eten en voor de kinderen ideaal vanwege de speeltuin voor de deur. Wij stappen hiervoor graag even in de auto om de grens over te rijden.
We gaan bijna er bijna wekelijks. Zeer goede kwaliteit/prijs verhouding. Goede bediening, no nonsens. De meeste negatieve posts komen uit één bepaalde hoek die zijn vrienden verzocht heeft om enkel negatieve review te maken. Dit is laag en laf. Dit is unfair tegenover hardwerkende mensen die samen een mooi resultaat neerzetten: RESPECT!!!
Met een groep vrienden daar gaan eten en iedereen was aangenaam verrast. Leuk en vriendelijke bediening, aangename sfeer waar je van geniet en gemakkelijk kunt blijven hangen. Het eten was lekker, trendy en leuk gebracht. Kortom, the place to be in Stekene voor mij en mijn vrienden. Als we in de buurt zijn gaan we zeker terug naar daar. Omdat je weet dat het in orde zal zijn. Doe zo voort!!!!
Super gegeten, perfecte bediening. Heel raar die recente negatieve recensies, valt mij op dat die precies uit één bron komen. Geloof niks v die negatieve berichten en lijkt dus lastercampagne. De Meet heeft me altijd perfect bekoord. Ik zou als uitbater niet nalaten officiële klacht neer te leggen.
Mijn ervaring in dit restaurant uitstekend. Het heerlijke eten, de prachtige sfeer en de attente service maakten het een onvergetelijke avond. Ik kan dit restaurant ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een geweldige culinaire ervaring met uitstekende service. Ik kijk er al naar uit om binnenkort terug te gaan!Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid