facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Marmiet

Adres: Dorpsstraat 41 , Bocholt 3950, BE
Telefoonnummer: 089 48 19 78
Stad: Bocholt
Route: Dorpsstraat 41
Postcode: 3950



op zoek naar gerelateerd: Marmiet eten, Kerstmenu Pelt, Kerstmenu Genk, Valentijnsmenu Bree, Valentijnsmenu Pelt, Kerstmenu Lommel, Valentijnsmenu Lommel, Paasmenu afhaal Limburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kristoffel Kristoffel 152 meter
Claes Jan Claes Jan 4 km
Recensies
Mooi kader. Zeer vriendelijke en goede service. Zeer mooie presentatie van de gerechten. Het was heerlijk! Prijs kwaliteit is helemaal ok.
Super gezellige setting en een uitmuntende service! Zeer goede chef kok met heel lekkere gerechten.
Dit restaurant is een verborgen juweeltje, hier gaan we nog van horen. Ik was hier om de 65ste verjaardag van mijn schoonbroer te vieren. Zeer verfijnde keuken
De Marmiet 2.0 door Chef Wellens is meer dan de moeite waard! Heel lekker gegeten in een mooie en stijlvol interieur, met een vlotte, vriendelijke en professionele bediening. Elke maand hebben ze een ander menu, aangepast aan het aanbod van verse producten. Chef Roel zet de familietraditie voort van zijn vader die jarenlang chef-kok was in Restaurant De Kristoffel, in de periode dat ze daar hun Michelin-ster verdienden. Kortom: meer dan de moeite waard om eens langs te gaan en deze nieuwe parel in Bocholt zelf te ontdekken.
Heel aangename en vooral lekkere avond doorgebracht in De Marmiet. Ook de wijn die ons bij het gekozen menu werd aangeraden was verrassend goed! Hier komen we terug.
Super lekker gegeten in een mooie setting. Prachtig servies en bestek.
Deze middag heerlijk thuis gelunchd: goed voorbereid en borden gedresseerd door Luk en de laatste afgewerking door mij. D e aangepaste wijnen werden door Jan geserveerd! Onze gasten waren verrast en hebben goed genoten! zeker voor herhaling vatbaar!
Super-lekker eten, super-vriendelijke en goede bediening,... Kortom een hele fijne ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is! Bedankt, restaurant 'De marmiet'!
Vandaag hier een event gehad. Zeer verzorgd, vriendelijk personeel en verassende smaken. Zeer goed mee gevallen. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!
Super lekker gegeten en vriendelijke bediening, het was een top avond!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid