facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Marie Ternat

De Marie Ternat

Info

De Marie is gekend als toeleverancier van bouwmaterialen, doe-het-zelf, tegels en faiencen, sierschouwen, natuursteen, kraanwerk,...



"Uw Specialist in Bouwmaterialen, Doe Het Zelf Materiaal, Sierschouwen en Natuursteen.Voor de doe-het-zelver en de professional."
Adres: Bodegemstraat 15, 1740 Ternath, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 02/5821347
Stad: Ternath
Route: Bodegemstraat 15
Postcode: 1740


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: De Marie Ternat vacatures, Demarieshop, De Marie Ternat ongeval, De Marie ongeval, De Marie grind, DE MARIE haarden, Betoncentrale Ternat, De Marie verhuur
Recensies
De Marie Bouwcenter...wat een WAARDELOOS bedrijf! 10 november 2021 akkoord gegeven op een offerte. Na levering bleken 4stuks 4 meter lange MS profielen niet geleverd te zijn. Nalevering wordt geweigerd omdat ze in het magazijn 100% zeker zijn dat de bestelling compleet was. Uit coulance mocht ik ze wel komen halen... 3 weken na goedkeuring offerte krijg ik te horen dat siniat hydropanels niet op voorraad zijn, maar wordt er een niet gelijkwaardig alternatief aangeboden. Ik heb duidelijk aangegeven dat ik de Siniat panelen wil. Uiteindelijk krijg ik 2 maanden later op 12 januari te horen dat de Hydropanels alleen per volle pallet geleverd kunnen worden... Na 4 weken bleken bepaalde MS profielen weer niet leverbaar, in aangepaste offertes worden opeens extra transportkosten gerekend, verkeerde aantallen opgegeven, ontbrekende materialen...enz.. Mijn advies: doe geen zaken met dit bedrijf en zeker niet met Geert. De enkele ster is voor het transport, dat was super.
Leugenaars die mooie offertes verkopen om een handtekening te verkrijgen van de klant. Nadien het dubbele willen aanrekenen en klant als verantwoordelijke aan te duiden omdat we een offerte hebben ondertekend met het verkeerde materiaal. De klant zou voldoende kennis moeten hebben en weten dat een bepaalde referentie niet gelinkt is aan het gevraagde product. Een bende dieven, heb er geen andere woorden voor.
Wat een vriendelijke bediening en mensen met vakkennis, blij deze zaak gevonden te hebben.
Veel keuze uit het materiaal dat we nodig hadden. Super vriendelijk en behulpzaam personeel. Ruime DHZ afdeling.
Je vind er alles wat je nodig hebt om te bouwen/verbouwen. Vind je het niet in de winkel dan bestellen ze het zonder probleem. Super vriendelijk personeel
Slechtste naservice die ik ooit heb meegemaakt. Bestelling gedaan op webshop, na 5 weken nog niet geleverd. Zou aan Bpost liggen volgens hen. En ze voelen zich in het geheel niet verantwoordelijk voor de fouten van Bpost. Dus laten ze klant gewoon stikken. Wij geld kwijt. Iets gelijkaardigs meegemaakt bij een ander bedrijf, die hebben onmiddellijk na 2 weken een nieuwe zending opgestuurd. DAT is service. Wij en mijn familie/vrienden kopen nooit nog iets bij dit bedrijf.
Heel overzichtelijke winkel met topmerken vr de bouwvakker en de handige harry
Grote winkel voor bouwmateriaal en ruwbouw. Ruime winkel met degelijk materiaal. Neemt materiaal terug wat nog niet gebruikt is en men is vrij vriendelijk van bediening. Voor schrijnwerk en elektriciteits werken ben je hier NIET aan het goede adres. Het gaat hier echt over ruwbouw en daar van hebben ze veel keuze.
Heel goed, veel mensen gaan naar bricoplanit, maar prijs kwaliteit is hier toch veel beter. Ook personeel veel vriendelijker.
Hier vind je heel veel voor bouw,ook in de winkel veel keuze top
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar De Marie Ternat met het openbaar vervoer


Ternat Neeralfenestraat 310 meter
116
355
R29
Ternat Markt 320 meter
Ternat Neeralfenestraat 320 meter
116
355
R29
Ternat Markt 350 meter
103
116
165
355
R29
Ternat Markt 350 meter
103
116
165
355
R29

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid