facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Mange-Tout

De Mange-Tout

Info

Brasserie in hartje Wijnegem

Geschiedenis

Mange-tout,

Een brasserie met 14 jaar ervaring
in het verzorgen van een culinaire beleving
in zowel bistro als feestzaal
met een recentelijk volledig gerenoveerd terras als warme troef.

De keuken onder leiding van Bart Forger met een jong dynamisch team bieden
Enerzijds een toegankelijke traditionele bistrokaart aan met oog voor detail
en anderzijds een verfijnde restaurantkaart met verassende culinaire toetsen.
Versheid, seizoen producten en kwaliteit zijn hier de basis om een toegankelijke culinaire perfectie te bekomen.

Het zaalteam onder leiding van Frank Schoofs trachten in een huiselijk warm gerenoveerd kader mensen te begeleiden in de beleving met uitzonderlijke wijnen, mooie huisgemaakte aperitieven en een verzorgde bediening.
Gemoedelijke gastvrijheid, professionaliteit en klantvriendelijkheid staan hier centraal.

De feestzaal achteraan is een unieke veelzijdige locatie voor al u feesten, recepties, diners, buffetten, seminaries en koffietafels.
Er wordt gestreefd naar een op maat gemaakte formule die het nauwste aansluit aan de wensen van de klant.
Van A tot Z verzorgd door professioneel opgeleid personeel vanuit de filosofie dat ieder georganiseerd evenement een unieke beleving en herinnering moet blijven voor de klant.

Wij hopen u spoedig met dit concept te kunnen verwennen,
Met vriendelijk groeten,

Tomas Waignein

Adres: Turnhoutsebaan 450 , Wijnegem 2110, BE
Telefoonnummer: 03 297 17 87
Stad: Wijnegem
Route: Turnhoutsebaan 450
Postcode: 2110


Openingstijden

Maandag: 11:30-22:00
Dinsdag: 11:30-22:00
Woensdag: 11:30-22:00
Donderdag: 11:30-22:00
Vrijdag: 11:30-23:00
Zaterdag: 11:30-23:00


op zoek naar gerelateerd: mange tout oostende, mange tout gent, mange tout openingstijden, mange tout ingredient, mange tout kasterlee, nonna wijnegem, mange tout oostende menu, de swaen wijnegem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
L'Hermite L'Hermite 326 meter
Mendy's Mendy's 688 meter Twee keer geweest na corona,en het is me niet bevallen.
't Binnenhof 't Binnenhof 2 km 2022-11 Geluncht met 2 in Wijnegem Shopping Center. Gestart met huisgemaakte garnaalk...
Sam Resto Lounge Sam Resto Lounge 2 km Even lekker ontspannen aan het kabbelende water met aangename muziek op de achtergron...
Mndy's Mndy's 2 km Heel lekker gegeten +10 Tagliatelle en scampies in curry De service veriep heel vlot ...
Carrousel d'Anvers Carrousel d'Anvers 2 km Ruim een kwartier zitten wachten om te bestellen. Er werd meermaals in mijn richting ...
Café Central Café Central 2 km Het moet gezegd, het eten was lekker en de porties ruim voldoende. Maar voor een derg...
Recensies
Prachtige brasserie, heel lekker gegeten enkel naar de dure kant. Wel super ontvangst, extra hapjes vooraf... Zeker een aanrader!
Lekker eten, lekker kader beetje prijzig maar zeer goede bediening.
Verzorgd interieur. Vriendelijke bediening. Makkelijk parkeren. Echter om de prijs te verdedigen mocht het eten in orde zijn. Kwaliteitsproducten gebruiken en mooie presentatie zijn waardeloos als het eten niet lekker bereid is. Saus in klonters, frieten vol met blaasjes en uitgedroogd. Het vlees was ongekruid en smaakloos. Ik heb al in vele landen en vele toplocaties de steak friet gegeten en overal is wel iets aan te merken want we klagen graag, maar om in België onze nationale trots op deze manier geserveerd krijgen is een slag op de tanden. Dit was teleurstellend op zijn minst.
De setting, de service, de smaken en de wijnen waren erg goed. Eigenlijk is dat de hoofdreden waarom we kozen om ons feest voor 11 personen met een eindrekening van meer dan 750 euro te houden bij de Mange-tout. Begrijpelijk dat a la carte bestellen niet doenbaar is voor zo een grote tafel maar de menu bleek anders dan de menu die ons gestuurd werd bij reservering. Bizar want de reserveringsdatum was toch duidelijk. Deze nieuwe menu gaf keuze uit 1 voorgerecht. Defacto geen keuze dus. Als hoofdgerecht was de vis keuze best wel goed maar de schotel met vlees was echt veel te weinig als hoofdgerecht. 3 partjes vlees en 1 kroketje als hoofdgerecht? De smaken zaten opnieuw prima maar iedereen bleef letterlijk op zijn / haar honger zitten. Sommigen hebben een portie frietjes nabesteld. Zonde dat een mooi concept en een heerlijke ervaring overschaduwd werd door zo'n perfect vermijdelijk probleem. Een side salad en frietjes erbij had al veel geholpen. Een menu hoort een menu te zijn en als de gasten dan mijn restaurant/brasserie verlaten met honger dan zou ik me toch niet goed voelen als gastheer. Niet voor herhaling vatbaar door iets dat perfect te vermijden was. Spijtig dat de herinnering aan ons feest ook daaraan zal verbonden blijven.
Zeer vriendelijke bediening een kaart die niet slecht is maar iets meer verbeelding kan gebruiken. De huiswijnen vooral witte wijn is wat slapjes. Prachtig dessert aan tafel een dame blanche die je je lang zal herinneren. Je moet eel reserveren het zit steeds bom vol.
Zeer verzorgde service en in alles dat net ietsje meer. Zeer verzorgde gerechten met nobele ingrediënten maar gezien het prijskaartje mag dat ook wel. Ik vond het lekker maar nu ook niet om van de daken te schreeuwen.het interieur brengt ook weinig bij. Ik vind dat je in deze prijscategorie elders verfijnder kan eten in een stijlvoller kader.
Heel lekker, mooie presentatie, vriendelijke bediening. Enkel jammer dat we het menu niet konden krijgen omdat niet iedereen het luste. We waren met 8 en 4 waren akkoord. Hadden we dan de tafels uitelkaargetrokken, dan haden er toch 4 hun menu gehad? Een gebrek aan inzicht? Toch raar. Verderalles ok.
Knus restaurant met veel aandacht voor presentatie van de gerechten. Ondanks een uitmuntende kwaliteit betaal je het kader mee, met efficiënte bediening zonder franje meer gericht voor de zakenlunch. In de zomer op het terras met de drukte van de Turnhoutsebaan, geen aanrader, voor een romantisch diner in de winter absoluut.
Gisteravond na horen van goeie kritieken het toch aangedurfd om weer eens bij mange tout uit eten te gaan. De laatste keer waren de visbereidingen gewoon slecht. Ervaring van gisteren. Het begon al toen we toekwamen, We konden om 21u al geen voorgerecht meer bestellen doch we wilden niet moelijk doen en besloten toch hier te eten. Toen ik wijn had besteld, de wijn was uitgeschonken bemertke ik lipafdrukken op mijn glas. Ik merkte dit aldus op, tot hiertoe geen probleem maar ik was dus al wel een glas wijn uit mijn verse fles kwijt, waarover later nog de opmerking werd gemaakt door de jonge blonde dienster dat ze uit een nieuwe fles een glas had bijgeschonken. Niet dus. Toen we ons eten kregen, ik bouillabaise was deze te koud en de aanblik alleen al van het bord was enorm triest. Besloot hier voorlopig niks over te zeggen, wel dat het gerecht zo goed als koud was. Dit werd dan gewoon even opgewarmd in de microwave, voortgaande op de afdruk van de ingekookte saus die in de rand van het bord stond. Verder heb ik dan toch gemeld dat het écht niet lekker was en ik zeker niet moeilijk wou doen. Toen merkte ik op dat ik de laatste keer ook al een slechte visbereding had. Toen zei die blonde dienster me "dat ik dan waarschijnlijk geen smaak had!!!!! " en hun kok uit een sterrenrestaurant kwam. Ja..kwam....sterren kwijt? Dit hoefde ze ten eerste al niet te zeggen. Zo ging het nog wel even verder, het tegenspreken terwijl ik hen gewoon zeer vriendelijk meldde dat ik het niet niet lekker én koud én niet vers vond. Ook het brood met roux was niet te eten, taai en smakeloos. Toen ik zei " proef een keertje juffrouw " zei ze oh nee, seg dat doe ik niet....In een goeie zaak kent elk personeelslid de smaak van elk gerecht! Daarna durfde ze nog met de dessertkaart afkomen. Normaal hadden we daar nog wat lekkers na na de maaltijd genuttigd en een flinke fooi nagelaten maar als ze zich zelfs niet verontschuldigen of ergens tegemoetkomen..nee, nooit meer. Ik kan iedereen onze eerste keuze DE EXTER IN DEURNE aanraden maar omdat het al laat was besloot ik de wagen thuis te laten.
De Mange-tout is een super goed restaurant. Wij komen hier heel vaak dineren en elke keer is het genieten van het lekkere eten. De gerechten zijn ook van een zeker niveau, met telkens een mooie presentatie van je bordje. De menukaart veranderd ook vaak waardoor je elke keer iets anders kan proberen. De bediening is mega vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid