facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Malpert

Info

Bistro - Tearoom - Snack
Eigen huisgebrande arabica koffie "Buccauw"

Geschiedenis

Bistro - Tearoom - Snack

Groot terras en tuin
Eigen parking

Bij ons vindt u:
- Huisgemaakte Portugese tapa's en specialiteiten
- Met zorg uitgekozen Portugese wijnen
- Huisgemaakte koude en warme gerechten
- Huisgebrande arabica koffie van de beste kwaliteit "Buccauw" (ook om mee te nemen)
- Retro koffie op Franse adelwijze van 1826 met huisgemaakte snoepjes
- Belegde broodjes en panini's (ook om mee te nemen)
- Heerlijke desserten zoals pannenkoeken, wafels, ijscoupes
- Uitstekende bieren van het vat



"Bistro-BrasserieGezellig en voor en achteraan Tuinterras.Grote kaart met verse producten ,Belgische schotels en Portugese specialiteiten, snacks,tapas,schotels,e.aIjscreme,meeneem ijs,pannekoeken,wafels, milkshakes.Bieren op vat en fles.Lekkere Portugese wijnen.Elke zondag een lekker menu voor democratische prijs van 24.50€.Reservatie, afhalen en levering mogelijk."
Adres:
Telefoonnummer: +3216220000
Stad: Herent



op zoek naar gerelateerd: Take away Herent, Valentijnsmenu herent, Brasserie Herent, Bar Herent, Kapelhoeve Herent, Persil Herent Menu, De Persil Herent, La Bottega Herent
Recensies
Zeer tevreden. Als starter lekkere Portugese tapas gekregen en de aperitief maison porto met tonic viel ook in de smaak. Ons gezelschap had een variatie aan schotels gekozen: de dochter van 4 macaroni, iemand een steak, ikzelf pizza en 2 anderen deelden een zeevruchtenpan. Ondanks de redelijk kleine keuken en de andere gasten was alles tegelijk klaar en 't was allemaal lekker en de porties waren ruim. De zeevruchtenpan was indrukwekkend, goed afgekruid en zoveel dat we er morgen nog van kunnen eten. De rode wijn paste goed bij het eten. Vriendelijke mensen. Het was een toffe avond - bedankt!
Was de 1ste keer goed meegevallen. Vriendelijke bediening. We overwegen om er de volgende keer iets te gaan eten. Alles zag er lekker uit
Vriendelijke bediening en lekker eten. Portugees. Ga er zeker binnen.
Specialiteit: Portugese tapas, lekkere koude schotels en koffie retro. En voor de bier drinkers een Cornet. Dit is na enkele maanden een tweede thuis geworden. Telkens weer een super vriendelijk ontvangst, gezellige babbel, en overheerlijke eten en drinken. De uitbaters en hun zoon ontvangen u altijd met open armen. En Corona proof. Groot buiten terras met 1,50m tussen de tafels.
Goede plaats om een snack te eten !
Fantastische Portugese gastvrouw, tapas mixte is altijd lekker, pasteis de bacalhau, huisgemaakte kroketten met wisselende vulling, olijfjes en ham Zeker een aanrader. Ook de andere Portugese gerechten zijn zeer lekker.
Een heel lekker en veilige taverne met een leuk terras, vlotte bediening. Een lekkere menu kaart. Echt een aanrader.
Lekker eten, goede en gezellige service! Goede sfeer ook.
We gingen vorige vrijdagavond langs en waren aangenaam verrast. Elke bezoeker werd verwelkomd, ook mensen die vertrokken kregen een vriendelijke "Goeienavond" te horen. Zowel de uitbater als zijn Portugese vrouw kwamen bij ons aan tafel voor een korte babbel. We hebben erg lekker gegeten, prijs kwaliteit is zéker OK. Wij gaan sowieso terug!!!
De Brugse triple van 't vat was heel lekker. Vandaag gaan we er eens lekker eten.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar De Malpert met het openbaar vervoer


Herent Sergeystraat 190 meter
284
285
4
529
652
Herent Rijweg 210 meter
284
285
4
529
652
Herent Rijweg 210 meter
284
285
4
652
Herent Sergeystraat 280 meter
284
285
4
652
Herent Station 450 meter
284
285
4
529
652

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid