facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Maalderij

Info

Zeer rustgevende locatie waar authenticiteit, sfeer en gemoedelijkheid het ideale platform zijn voor uw gepersonaliseerd feest of het organiseren van uw uniek event.

Adres: Nerenhoek 37, 9080 Zaffelare, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32495502087
Stad: Zaffelare
Route: Nerenhoek 37
Postcode: 9080



op zoek naar gerelateerd: De Maalderij Sijsele, Restaurant Zaffelare, Feestzaal Lochristi, Odeveld, De Maalderij Diksmuide, Eventlocatie Lochristi, Ruilok, Zaaltje huren Lochristi
Recensies
Tijdelijke tentoonstelling in de praktijk. Met oa. Art with holes van Geert Van Rysseghem en schilderijen van Frank Kenis. Ideaal voor een #staycation moment. Super vriendelijk ontvangst.
2 maal beeldschoon bezocht en iets gedronken. Heerlijk concept! We genoten van de gastvrijheid en een lekkere verfrissing! Zeker de moeite om eens te stoppen tijdens een fietstocht of wandeling.
Heel mooi verzorgd aangenaam om te vertoeven tuin en Cafétaria en terras
Top, gezellig... Coronaproof!!
Gezellig genieten
Heel mooie locatie, stijlvol en gezellig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid