facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Lollepotters - recreatieve triatlon

De Lollepotters - recreatieve triatlon

Info

Elk jaar organiseert buurtvereniging De Lollepotters vzw haar recreatieve triatlon. Tal van prijzen te winnen en een spetterende afterparty met live band!

Geschiedenis

De Lollepotters vzw organiseren elk jaar hun recreatieve triatlon van Oostmalle.

Deze populaire sprint-triatlon start elk jaar telkens de laatste vrijdag van juni om 19 uur. Aaneensluitend begin je met zwemmen in een idyllische E19 plas om vervolgens o.a. over de langste vliegveld-startbaan van Vlaanderen te fietsen. Je eindigt met een mooie sprint doorheen het kasteelpark van De Renesse. In de feesttent wordt de prijsuitreiking naar jaarlijkse gewoonte afgesloten met een spetterende afterparty tot in de vroege uurtjes. Een live band zorgt voor een gezellige avond.

We garanderen een écht unieke ervaring!

Voor zowel de professionele deelnemer die een leuke sprint wil trekken, als de recreatieve triatleet die vol voor de leuke sfeer gaat.

Doorheen het jaar legt buurtcomité De Lollepotters zich vooral toe op activiteiten binnen de buurt. De organisatie wordt gedragen door vrijwilligers en eventuele opbrengsten komen ten goede aan de buurtwerking.

ER ZIJN VERSCHILLENDE PRIJZEN… OOK VOOR WIE NIET BIJ DE EERSTE DRIE EINDIGT!

Adres: 2390 Oostmalle, Antwerpen, Belgium
Stad: Oostmalle
Postcode: 2390



op zoek naar gerelateerd: Lollepotters Triathlon
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Megafit Oostmalle Megafit Oostmalle 320 meter Jaren geleden mijn abonnement opgezegd. Moest hier toen geen papier voor ondertekenen...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid