facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Loereman

De Loereman

Info

Hallo, wij zijn De Loereman! Een kindvriendelijke zomerbar voor het hele gezin. De Loereman wordt dé zomer hang-out voor jong en oud; een pop-up met faciliteiten voor de hele familie.



"Hallo wij zijn De Loereman!Vanaf 12 mei 2022 opent “De Loereman”, voor zijn vierde editieDit jaar willen wij weer dé zomer hang-out voor jong en oud worden; een pop-up met faciliteiten voor de hele familie. U kan bij ons terecht voor een drankje, een hapje en speelmogelijkheden voor de kinderen!Net zoals vorig jaar gaat de zomerbar door in de Spruithoekstraat te Moorsel Aalst. De Loereman heeft alle ingrediënten om er samen met u een topzomer van te maken en is bovendien erg vlot bereikbaar zowel te paard, met de fiets als met de wagen.Kom genieten op deze unieke locatie, wij zijn elke dag open vanaf 14 uur zondagen vanaf 11u!"
Adres: Spruithoekstraat, 9310 Moorsel (Oost-Vlaanderen)
Telefoonnummer: +32476800244
Stad: Moorsel
Route: Spruithoekstraat
Postcode: 9310


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 22:00
Dinsdag: 11:00 - 22:00
Woensdag: 11:00 - 22:00
Donderdag: 11:00 - 22:00
Vrijdag: 11:00 - 22:00
Zaterdag: 11:00 - 22:00
Zondag: 11:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Spruithoekstraat Moorsel, Pop-up De Loereman, Kindvriendelijke zomerbar West-Vlaanderen, zomerbar met speeltuin west-vlaanderen, Zomerbar Aalst, Loereman bier, Heidebosstraat Moorsel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Biercafé Den Bril Biercafé Den Bril 3 km Super lekker gegeten echt een aanrader we waren ietsje te laat maar ze hebben toch vo...
Jeugdhuis De Kaaf Jeugdhuis De Kaaf 31 km Leuk jeugdhuis maar iets te veel desenchanté van Kate Ryan wel een leuk liedje maar i...
Recensies
Naar deze zomerbar moet je eens geweest zijn. Met of zonder kinderen is dit een leuke plaats om in de geest van " even weg", tóch dichtbij een beetje op reis geweest te zijn. Goed bereikbaar met auto en zéker nog beter per fiets, wat ook enig is.
Zeer leuke, gezellige zomerbar. De plaats is opgedeeld in twee delen. Het eerste deel is zeer leuk ingericht met tafeltjes en stoelen en er werd een leuek sfeer gecreëerd met de decoratie. Het tweede deel bestaat uit lage tafels met strandstoelen. Er zijn twee grote zandbakken waar speelgoed aanwezig is, een schuifaf en wip. Daarnaast staat er nog een groot springkasteel in de vorm van een piratenschip. De kleinste bezoekers kunnen zich dus uitleven en als ouder kan je rustig ontspannen, want de accommodatie is omheind en je kan de kinderen goed in het oog houden. Elke tafel heeft een nummer en qr-code zodat je gemakkelijk en meteen een hapje en drankje kan bestellen. Je rekent af bij de ober. Je hebt een ruime keuze qua dranken: cocktails ook per liter, bieren, aperitieven, sterke dranken, veel frisdranken en leuke hapjes, maar je kan er ook pizza bestellen. Indien het kouder wordt, kan je een dekentje uit de grote bak nemen. Er hangen zeer leuke sfeerlampen. Er is voldoende parkeergelegenheid op de weide. Een echte aanrader!
Eindelijk, een zomerbar waar aan de kleine bezoekers word gedacht, zandbakken, speeltuigen, springkasteel xxl een omheinde omgeving en last Bud not least, een maïsdoolhof op kinderformaat. Heel ruime zitgelegenheid deels overdekt, voldoende uitgebreide kaart voor eten en drinken, en een grote parking, 3 zelfs, fietsparking, auto en paardenparking... Voor de liefhebber. Er is over nagedacht!
Leuk voor met de kinderen eens weg te zijn. Er zijn 2 zandbakken aanwezig, een wip, glijbaan, ... SPRINGKASTEEL! Je kan als ouder op je gemak iets drinken en eten terwijl de kinderen aan het spelen zijn. Parking achteraan voor zowel auto's als fietsen. Top!
Mooi verzorgd concert. So cute festivalleke. Top.
Fijne,positieve kennismaking. Komen zekers terug!
Zalig plekje om met de kids van een hapje en een drankje te genieten! Vriendelijk en snel personeel, leuke speelmogelijkheden voor de kindjes, goede muziek, kortom perfect!
Super gezellig, mini festival gevoel! Kids kunnen er veilig rondlopen & uitleven terwijl jezelf relax geniet van het zonnetje met een hapje & een drankje ruim aanbod. Parking aanwezig achteraan bij slecht weer iets of wa modderig maar hoort erbij, geen negatief punt hiervoor, *update 20/05* boomschors ondertussen aanwezig, dus ze doen wel effectief moeite om pijnpunten direct aan te pakken! PS: De Loereman ligt afgelegen maar is goed bepijlt, gelieve wel rustig te rijden in de straten ervoor doodlopende straat.
Nog zo iets als vroeger de Vlaamse kermis zeker de moeite om eens te stoppen aan de Leirekesroute.
Zeer fijn concept, rustig en gezellig zitten. Voldoende ruimte voor iedereen en vriendelijk bediend. Enig minpuntje is de soms wat trage bediening wanneer er veel volk is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid