facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Linde wonen

De Linde wonen

Info

De Linde is een woon winkel waar je massieve meubelen, stoelen, verlichting , decoratie voor binnen en buiten kan bekomen.

Geschiedenis

Wij zijn benevens, een gezellige inspirerende decoratie speciaalzaak, een woonwinkel waar je zitmeubelen, exclusieve verlichting en massieve grenen en eiken meubelen op maat kan bekomen. In de zomer stellen wij de tuin open waar je kan genieten van Engelse ornamenten, verlichting,zonnewering en buitenmeubelen



"De Linde Wonen biedt u sfeer en gezelligheid voor jouw huis en tuin. Wij zijn gelegen in Sijsele Damme in een oude schrijnwerkerij met een tuin waar je vrij kan rondwandelen. Iedereen welkom!"
Adres: Dorpsstraat 167, 8340 sijsele damme Sijsele
Telefoonnummer: 050377103
eb.nenowedniled@ofni
Stad: Sijsele
Route: Dorpsstraat 167
Postcode: 8340 sijsele damme


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: de linde wonen sijsele, de linde gistel, de linde sijsele openingsuren, de linde dokterspraktijk brugge, de linde sijsele facebook, van der linden waddinxveen dorpstraat, van der linde voor wonen en slapen waddinxveen, de linde izegem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Linde wonen De Linde wonen 19 meter Gezelligheid is hier geboren...
Recensies
Originele geschenken en mooi verpakt om mee te nemen & te geven. Ontspannen shoppen in een leuke winkel op zaterdag.
In deze mooie, gezellige winkel is er een ruime keuze naar ieders zin.
Fijne winkel, fijne service en kwaliteit.
Vorig jaar stoelen gekocht waarvan de touwen nu kapot zijn. Ik vroeg een herstelling via mail. Als antwoord kreeg ik dat touw kon afhalen in bootwinkel en via een YouTube film kon ik het zelf oplossen. Dit was het antwoord van. Ik verkies een lokaal middenstander omwille van de service. Hier was een duidelijk gebrek aan servicegerichtheid.
Mooi assortiment binnenhuis decoratie. Wat trendy spulletjes voor de tuin. Net wat ik zocht als geschenk.
Niet echt de gezellige sfeer. Ruimte is ook veel verkleind in vergelijking met vroeger. Bovenverdiep werd geannuleerd als winkelruimte.
Mooie gezellige winkel. Veel keuze .vriendelijke bediening.goede prijs Echt aan te bevelen
SFEERVOLLE ZAAK. LEUKE IDEEËN. EVENTJES VERPOZEN RAAD IK U AAN KOPJE TROOST MAG ER OOK BIJ ZIJN. ER IS NOOD AAN DEZE WARMR GEZELLIGE PLAATS. DIKKE KNUFFEL VAN EEN GOEDE KLANT.
Vriendelijke bediening en uitermate veel mooie dingen zoals kerstversieringen een totaal concept om je huis in te richten !
Erg sfeervol, veel unieke stukken, niet "zomaar" een decoratiezaak!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar De Linde wonen met het openbaar vervoer


Sijsele Kazerne 130 meter
58
58S
98
Sijsele Kazerne 130 meter
26
Sijsele Kazerne 190 meter
58
58S
98
Sijsele Kazerne 190 meter
26
Sijsele Cultuurfabriek 220 meter
98

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid