facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Lilse Bergen

De Lilse Bergen

Info

De Lilse Bergen

Geschiedenis

De Lilse Bergen is een kei tof recreatiedomein met een grote zwemvijver en een 4-sterren camping. De Lilse Bergen is perfect voor een leuke dag of een deugddoende vakantie!

Hou je van lekker zonnen op een fijn zandstrand? Of van een frisse duik in de vijver? Of van ravotten in de reuzegrote speeltuin in en rond de speelvijver? Jaar na jaar wordt de speeltuin onderhouden en vernieuwd tot een paradijs voor alle leeftijden. Misschien leef je je liever uit op een spannende sportattractie? Je kan ook kiezen voor één van de vele andere attracties: gocarts, minigolf, waterfietsen, waterwielen, tennis, trampolines, …

De camping De Lilse Bergen is ideaal voor uw vakantie! U kunt een mooie plaats nemen tussen de bomen. Alle plaatsen zijn 100m² en hebben elektriciteitsaansluiting. Ook kampeerauto’s zijn meer dan welkom op De Lilse Bergen. Hiervoor werden speciale plaatsen aangelegd met verharde ondergrond. Verder zijn er nog kampeerhutten, stacaravans, een bungalowtent, tipi’s, een boomhut en een watertent te huur. De sanitaire gebouwen op de camping zijn modern en goed onderhouden. Er zijn volop warme douches, babyruimtes, voorzieningen voor mindervaliden, wasmachines en droogkasten. De Lilse Bergen laat u genieten van rust en de mooie omgeving. We beloven u een ontspannend en aangenaam verblijf!

Door onze uitgebreide infrastructuur kunnen schoolgroepen en bedrijven kiezen uit een heel gamma activiteiten. De avonturiers kunnen zich uitleven op de klimmuur, het hoog, laag en junior touwenparcours, het hindernissenparcours, … Onze professionele begeleiders zorgen dat alles veilig en in goede orde verloopt.

Kom gerust eens langs en overtuig uzelf: bij ons verveelt u zich niet!



"De Lilse Bergen is het keitoffe recreatiedomein met 4-sterren camping in de groene Antwerpse Kempen. De zwemvijver, plonsvijver en reuzegrote speeltuin zijn dé trekpleisters. Ook de minigolf, waterfietsen, waterglijbaan, trampolines, ... zorgen voor dagenlang actie en plezier."
Adres: Strandweg 6, BE-2275 Gierle, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +32 (0)14 55 79 01
Stad: Gierle
Route: Strandweg 6
Postcode: BE-2275



op zoek naar gerelateerd: de lilse bergen tarieven, lilse bergen inkomprijs 2018, de lilse bergen openingsuren, lilse bergen boomhut, lilse bergen zwemmen, lilse bergen festival, lilse bergen plattegrond, lilse bergen openingsuren 2018
Recensies
Mooie camping geweldig voor kinderen. Mega grote speeltuin en heel kindvriendelijk. Sanitair heel proper, iedereen heel vriendelijk. Restaurant is zeker ook aan te bevelen gewone kaart en lekker.Twee kleine minpuntjes de sproeikoppen in het eerste sanitair sproeien te fijn. Winkel is pas om 8.30 open wat laat is als je weet dat de camping volstaat met ouders grootouders met kleine kinderen die vroeg wakker zijn. Maar blijf er zeker niet voor weg. Het is daar echt de moeite!
Mooi recreatie domein waar je in de zomer aan het strand kan liggen of zwemmen! Leuk terras en bar.
Wauw wat een ervaring voor mij en mijn drie kinderen lagere school Strand met verschillende diepte zones en een hele brede glijbaan onder tien jaar met begeleider Apart strand met speeltuigen in en naast het water en ook een aparte peuter zone met speeltuigen. En nog een heleboel speeltuinen die we niet hebben gedaan warm.weer is waterpret Veel schaduw rijke plekken door bomen die er staan. De dennenappels die onder je handdoek liggen, zijn dan ook gemakkelijk opzij gelegd. En zelfs de parking is schaduwrijk, leuk om na een warme dag aan het strand niet te moeten bakken in een warme auto. Waterfiets voor €5. Er waren nog kayaks en andere om te huren. Een groot luchtkasteel op het water dat gerund werd door een andere firma prijs en reservatie via die firma hoorde ik een redder vertellen Ik ben fan en kom zeker terug!
Een ideale plek om te reizen in eigen land. Camping-gevoel op en top. Hele leuke locatie voor kinderen, ze kunnen onder de bomen spelen bij warm weer, ook het water is een groot pluspunt met een groot speelplein erbij. Leuke activiteiten die georganiseerd worden voor extra animatie. Vriendelijk personeel. Zowel voor tenten, als campers een ideale plek, op en top vakantie zonder de ellenlange rit in de auto!
Heerlijke camping. Netjes verzorgd. Wel erg groot, maar als je wat grotere kinderen hebt prima. Sanitair ook netjes verzorgd. Wij hebben hier altijd met veel plezier gestaan! Ook als je met je hond komt, fijn groot bosgedeelte wat helemaal afgezet is dus waar ze ook los mogen. :-
32C vandaag. Om 12u online tickets gekocht en om 13u zaten we in het water. Drukte viel best mee. Geen overlast van wat dan ook. Multicultureel publiek zonder problemen, een tegenvoorbeeld voor wat extreem rechts altijd zo graag deelt op sociale media.
Het is zonder meer een prachtig park, met een super camping mooie ruime plaatsen en mooie grote sanitaire die goed bijgehouden worden! Over heel het terrein word dagelijks zwerf afval geruimd dus het is er erg schoon. Maar! Jeetje wat is het duur... En de animatie is ook een tegenvaller. De optredens zijn echt wel gaaf maar voor de rest.. stokjes verven...vriendschaps armbandjes vlechten...
Zeer leuk gemaakt voor de kindjes, veel speelterrein in en uit het water, zonde dat een hamburger 5 euro koste wat echt wel veel is. Inkom was even duur... 6 euro. Speeltuin: Leuk en goed onderhouden Toiletten: Proper en gratis
Het was de eerste keer dat ik er was geweest. Het is daar fantastisch beter dan helemaal naar de Zee rijden en in volle fille of lange rit te doen. Het was gezellig. Het was groter dan ik had verwacht, wat goed was, genoeg activiteiten in het water voor kinderen, echt gezellig.
Leuk strandje en wateractiviteiten voor de kinderen. Als je een picknick bijhebt, kan je hier een hele dag doorbrengen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid