facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Lift

De Lift

Info

Voor uw lift neemt u best, De Lift.
Onderhoud en herstellingen van alle merken



"De Lift onderhoudt, herstelt en moderniseert liften van alle merken. Met een team van meer dan 100 liftspecialisten geven we uw lift de beste zorg. We zijn een 100% Belgisch bedrijf met kantoren in elke Vlaamse provincie en Brussel. Via het gratis noodnummer 0800 204 04 is De Lift dag en nacht bereikbaar. Ook in het weekend."
Adres: Begoniastraat 25, Eke, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 09 329 60 57
Stad: Eke
Route: Begoniastraat 25


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: De Lift depannage, Dwb Liften, De Lift Facebook, ORA Liften, Onderhoud huislift, Onderhoud liften, Onderhoud liften alle merken, Ebel liften
Recensies
De lift in ons gebouw is nu al 3 weken stuk en dit voor de tweede keer. Wanneer we bellen is er geen concreet zicht op wanneer deze gemaakt wordt en beloven ze steeds terug te bellen met concrete informatie. Tot op heden niks gehoord dus. Service is ver zoek.
Al 2 weken aan het wachten op herstelling. Zonder aanduidbare reden waarom dit blijft aanslepen. Na maanden aanslepende problemen, zegt DeLift eenzijdig het onderhoudscontract op. Hiermee laten ze alle inwoners in de kou staan. Het is natuurlijk gemakkelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Maar om een oplossing te bieden als het moeilijker gaat is men je liever kwijt. Dit is niet wat ik verwacht van een bedrijf.
Zeer blij dat we terug een goeie firma in huis hebben om voor onze lift te zorgen.
Goed bedrijf maar ontslagen je voor je een vast contract krijg , laat je niet vangen.
Betrouwbare firma, techniekers die hun werk goed kennen, en vlugge interventies, in de mate van het mogelijke. Een aanrader !
Op 3 dagen, 3 verschillende techniekers gestuurd. De 3de heeft na enkele uren dan uiteindelijk het probleem wel kunnen vinden. Nu wachten op nieuwe lampen al meer dan 1 week.
Reeds meer dan 6 weken zonder lift!! Een schande! Mijn schoonouders en ook andere bewoners kunnen niet naar buiten. Onkunde,
Firma Delift is onze nieuwe lifthersteller en onderhoudsdienst van onze 6 zeer intensief gebruikte liften,zeer tevreden over de aanpak van lopende problemen,bijzonder tevreden over de aanpassingen die nodig waren voor het reguralisatieattest te verkrijgen,zeer goede communicatie naar de raad van medeeigendom over lopende projecten/problemen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid