facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Lezerstraal

De Lezerstraal

Info

Wij bestaan al bijna 21 jaar. Je kan bij ons terecht voor tabaksproducten, lotto, krasloten, tijdschriften, wenskaarten, schoolgerei en Stanleybet.



"We baten al sinds 1993 onze zaak uit in het hartje van Willebroek.Bij ons kan je terecht voor:Lotto,krasloten,sigaretten, sigaren 2 grote humidors, rookbenodigdheden, wenskaarten, gadgets en sportweddenschappen.Wij bieden ook een mooi assortiment aan sterke dranken aan:Whisky, gin, rum, porto, cognac, jenever,….Ideaal voor jezelf of op geschenk te doen."
Adres: nieuwstraat 13, 2830 Willebroek
Telefoonnummer: 03/886.68.80
Stad: Willebroek
Route: nieuwstraat 13
Postcode: 2830


Openingstijden

Maandag: 05:30 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Nieuwstraat 13 Willebroek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Standaard Boekhandel Standaard Boekhandel 180 meter Ze zijn heel vriendelijk en je vindt er bijna alles wat je nodig hebt, zoniet dan zor...
Boekske Boekske 356 meter Klein krantenwinkeltje en afhaalpunt voor pakketjes waar je van afvraagt hoe ze overl...
Recensies
Ik kom er graag. Word ook altijd vlot bediend en geholpen. Zeker aanrader voor de drank dat ze verkopen ook!
Vermijd deze winkel als u kan. Super onvriendelijke mensen + kijken op je neer zodra je de winkel binnenwandelt
De vriendelijkheid zelve,altijd een babbeltje.
Vriendelijke bedienning Ik kan er altijd terecht voor men pakjes.
1 april hebben we 2 flessen woodberries besteld online op de website. Na 2 weken wachten had ik nog steeds geen verzendbevestiging gekregen. Heb gebeld naar de winkel en daar konden ze snel achterhalen dat er een foutje was gebeurt en hebben ze de volgende dag mijn bestelling Verzonden. Deze heb ik dan nog een week later aangekregen. Op mijn mails werd helaas niet gereageerd. Ben wel heel blij met mijn flessen en deze waren ook zeer goed verpakt. Buiten het lange wachten was alles ok.
Gebruik jouw hersenen ik heb dat vandaag van een man die werk bij jullie want ik kan niet hem ' een verkoper ' noemen want hij respect niet iedereen. Ik heb hem niet geantwoord want ik laat mijn hersenen werken alleen voor de vriendelijke en lief mensen. Spijtig!!!!!!!!
Spijtig dat er geen goede ingang is voor een kinderwagen..
Super bediening, en goede hulp bij het uitkiezen van een goede gin. En niet te vergeten de pakjes die ik daar wel vaker kom ophalen, die daar met zorg worden gesorteerd en bijgehouden.
Vriendelijke bediening, veel keuze.
Fijne mensen,vriendelijk,gedienstig,niets is er teveel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid