facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Letterhoeve

Info

Verwilderde feestlocatie, dagfeesten in een bescheiden arboretum sinds 2006. Unieke tuinfeesten onder de kersenbomen, live muzikanten, dieren, koetsen en paarden... Met verrassend kwalitatieve originele drankjes en zuiderse lekkernijen.

Geschiedenis

Een totaal andere kijk op feesten in een heel aparte doch tegelijk heel vertrouwde omgeving. Een project van fotograaf Fredrik De Decker.

Adres: kerkstraat 21, 9521 Sint-Lievens-Houtem
Telefoonnummer: +32474773659
Stad: Sint-Lievens-Houtem
Route: kerkstraat 21
Postcode: 9521



op zoek naar gerelateerd: Tuinfeest locatie Antwerpen, Alternatieve trouwlocaties, Goedkope trouwlocaties Antwerpen, Alternatieve huwelijksfeesten, Kleine feestlocatie, Feestlocatie buiten, Tuinfeest locatie, Feestlocatie Kempen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cultuurcentrum de Fabriek Cultuurcentrum de Fabriek 2 km Mooi zaal. Stoelen zitten niet geschrankt wat het zicht wat beperkt.
Recensies
Gezellige locatie voor buitenfeesten, gekenmerkt door een familiale sfeer. Wij waren hier uitgenodigd voor een trouwfeest overdag en zijn op onze wenken bediend. Het eten was lekker en verzorgd. Zeker een aanrader!
Super lokatie voor mensen die iets anders willen dan gewoon! Heel lekker eten lieve mensen! Heel ontspannen manier van feest vieren! Een echte aanrader!
Een zeer unieke locatie speciaal voor trouwen en andere events met een persoonlijke touch. Door een gedreven en gepassioneerde familie uitgebaat en vanuit hun band met veel andere culturen vormgegeven.
Absolute aanrader voor wie een onvergetelijk feest wil organiseren. Parking, ontvangst genodigden, catering, fotografie muziek, enz... alles was tot in de puntjes verzorgd. Zeer vriendelijk team medewerkers. Prachtige locatie. Kortom: we kregen niets dan lovende commentaren. Hartelijk dank.
Prachtige gezellige tuin en schuren. Voor kinderen minder geschikt. Lawaai mag niet en tussen de planten lopen al helemaal niet.
heel mooie locatie. vriendelijk en alles op maat.
Hele mooie tuin. Leuke locatie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid