facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Lappenmand

De Lappenmand

Info

Bij de lappenmand kan je terecht voor al je naai-, brei, - en haakmateriaal.
Maar ook herstellingen en retouches van kleding en depot droogkuis.

Geschiedenis

Wij gaan in onze winkel voor kwaliteit en werken met merken zoals Prym, Gütermann, YKK, vlieseline, ... Maar ook de budget gerichte koper kan bij ons zijn ding vinden.
Voor onze wol hebben we gekozen voor het degelijke en prijsbewuste Annell, bekend om zijn uni kleuren en kousenwol. Als ook voor Katia, zeer kwalitatief en heel mooie kleuren en kleurverlopen. Zij gebruiken en mengen ook verschillende materialen en diktes en dergelijke.
Bij de stoffen kan je kiezen uit volgende merken:
Editex, Riley Blake, Michael Miller, Cloud 9, red rooster, Henry Glass, Maywood studios, P en B textiles, Penny Rose, Studio E en Blanc ( studio E) en Windham fabrics.



"De gezelligste Naaiwinkel in Mol, waar je stoffen, brei- en haakgaren vindt, maar ook terecht kan voor workshops, kleding op maat, retouches en droogkuis. Sinds JeeWo, zelf een ervaren naaister, breister en haakster de Lappenmand heeft overgenomen, word je verwelkomd met een grote glimlach en veel vakkennis. Altijd welkom tijdens het naai-ateljee, of het brei-ateljee, waar je stap voor stap mee genomen wordt in de wonderlijke wereld van naaien, patronen aanpassen, breien en haken!"
Adres: Sint theresiastraat 9, 2400 Mol (België)
Telefoonnummer: 0032 493 55 95 99
Stad: Mol
Route: Sint theresiastraat 9
Postcode: 2400



op zoek naar gerelateerd: Naaiwinkel Mol, De Zipper Mol, SYAS sale, Stoffenwinkel Balen, Wolwinkel Mol, Retouches Mol
Recensies
Last minute nog geholpen kunnen worden en resultaten die ver boven verwachtingen zaten! Enorm tevreden met het werk van deze dames. Echte aanrader voor mensen die hun kostuum perfect op maat willen!
Superfijne gezellige winkel met heel professionele uitleg en hulp voor elk projectje. Fijne workshops met alle uitleg die je je maar kan bedenken.
We hadden een dringende herstelling. Fantastische service
Heel veel hulp gekregen toen ik een kussen op maat wilde maken! Topservice door een topdame
Zo een toffe gezellige winkel waar je altijd vriendelijk geholpen wordt!
Het was fijn om de workshop van lange broek mocht meedoen
Zeer goede service ,goed verder geholpen. Mooi werk afgeleverd.
Zeer vriendelijk en behulpzaam geen lange wachttijden
Zeer tof. Karolien zeer hulpzaam . Juiste plaats. Juiste winkel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid