facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Lambiek

De Lambiek
"Biercentrum De Lambiek. Congres- en vergaderruimte. Eventlocatie. Toeristisch biercentrum voor groepsbezoeken op aanvraagGeopend voor bezoeken zonder reservatie op volgende zaterdagnamiddagen:28 maart, 18 april, 23 mei, 27 juni, 25 juli, 22 augustus, 26 september, 24 oktober, 28 november, 19 decemberTer plaatse betalen enkel via Bancontact, VISA en Mastercard. No cash!"
Adres: Gemeenveldstr. 6 , Beersel 1652, BE
Stad: Beersel
Route: Gemeenveldstr. 6
Postcode: 1652



op zoek naar gerelateerd: Lambik, Bezienswaardigheden Beersel, Kasteel van Beersel, Oud beersel bvba, Café Oud Beersel, Geuze, Geuzebrouwerijen, Geuze tasting
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
OUD Beersel OUD Beersel 3 km Wat een ervaring! Enorm toffe & interessante rondleiding met machtig lekkere bier...
Recensies
Zeer leuke locatie! Ik was er voor een bedrijfsevenement. De zaal voor seminaries is van een ideale omvang. De verschillende biertjes die we konden proeven waren eveneens een pluspunt!
Aangenaam bezoekerscentrum met veel faciliteiten. Ideaal voor het organiseren van congressen en diverse feestelijkheden...
De shop is fantastisch. Heel uitgebreide keuze. Sympathieke en deskundige uitleg. En je kan er vanalles proeven. Er is een degelijke tentoonstelling over lambiek en geuze. Volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Rustig zomerterras. In hetzelfde gebouw vind je de toeristische dienst.
Nooit open, zelfs wanneer ze het melden als hun enige dag van de maand...
Gezellige kleine kroeg waar je naast je biertje een klein borrelhapje krijgt. De ene keer stukjes kaas de andere keer worst chips of pinda's. Aardige bediening.
Met de bouwactiviteiten zo goed als onvindbaar als je op de fiets bent. Zou fijn zijn voor bezoekers als iemand van de gemeente de moeite zou nemen om aanduidingen op te hangen.
Leuke selectie bieren en andere streekproducten voor het samenstellen van een cadeaumand.
Mooi modern bezoekerscentrum. Heerlijke geuze en Lambik kriekbieren. Heel vriendelijke mevrouw die veel informatie geeft.
Beste ontvangst door zeer competente mensen! Bruno is een top gids voor deze locatie!
zeker een bezoekje waard
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid