facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Lachdoos

De Lachdoos

Info

De Lachdoos, de vintage photobooth voor uw feest !

Bent u zeker dat u aan alles heeft gedacht voor uw spetterend feest? Heeft u al een originele bedanking voor uw gasten? Huur deze vintage photobooth vanaf € 235.



"De Lachdoos, de vintage photobooth voor uw feest !Bent u zeker dat u aan alles heeft gedacht voor uw spetterend feest? Heeft u al een originele bedanking voor uw gasten? Zo niet, huur dan nu deze vintage photobooth!De Lachdoos tovert een glimlach op alle gasten hun gezicht."
Adres:
Telefoonnummer: +32474040993
Stad: Moorslede



op zoek naar gerelateerd: Photobooth huren Oost-Vlaanderen
Recensies
De Photobooth maakte ons feest helemaal af! De plaatsing en ophaling verliepen heel vlot, de foto's zijn van heel goede kwaliteit! Zeker een aanrader!
Fijne en vlotte samenwerking! Topservice! Topkwaliteit van de foto's. Heel leuk dat je achteraf de fotostrips krijgt en ook nog eens alle foto's apart! Een hele mooie photobooth die perfect paste in de stijl van ons huwelijk! Zeker een aanrader!
De lachdoos: een aanrader. Vlotte en vriendelijke service. Een leuke extra toets en mooie foto s van ons bedrijfsfeest. Bedankt Jonas!
Groot succes op ons trouwfeest, goede service en mooie designs!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid