facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Kwispelhoeve

De Kwispelhoeve

Info

De Kwispelhoeve voorziet een dagopvang, trimbeurt of langdurig verblijf voor uw hond of kat.

Geschiedenis

De Kwispelhoeve voorziet een dagopvang of een langdurig verblijf voor uw hond of kat. Het is heel landelijk en rustig gelegen en wordt uitgebaat door de gediplomeerde trimster, Greta Boterdaele, die al van kinds af aan ervaring heeft in het verzorgen en oppassen van dieren. Greta vindt het heel belangrijk elk dier de nodige aandacht te geven en houdt het daarom graag kleinschalig en familiaal. Er is een trimsalon aanwezig voor iedereen die zijn huisdier wil laten trimmen.

De Kwispelhoeve kan 5 katten en 10 honden een langdurig verblijf aanbieden. Uw huisdier kan zich uitleven in de speelweide of in een afgezonderde binnenruimte. Hij/zij wordt verzorgd en gesoigneerd op geregelde tijdstippen. Elk dier krijgt een luxueuze en ruime kamer waarin hij/ zij kan rusten of spelen.

Daarnaast kan uw huisdier ook bij Greta terecht voor een dagje plezier, waarbij dezelfde faciliteiten voor handen zijn als bij langdurig verblijf.
U kan er voor opteren om uw huisdier te laten trimmen tijdens hun verblijf of kan u een afspraak maken wanneer uw hond een trimbeurt nodig heeft.

We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen op de kwispelhoeve.

Adres: Wingensesteenweg, 11, 8740 Pittem
Stad: Pittem
Route: Wingensesteenweg, 11
Postcode: 8740



op zoek naar gerelateerd: Opvang hond Tielt, Hondenkennel pittem, Hondenhotel Brugge, Velddamhof, Luxe hondenpension Oost-Vlaanderen, Hondenhotel Waregem, Hondenpension Erpe-Mere, Dierenpension
Recensies
Onze Maya is er nu ook al paar keer geweest, zeer tevreden over ! Heel veel plaats om te ravotten. Elke paar dagen krijg je filmpjes doorgestuurd zodat je kan zien hoe je hondje het stelt, da's heel tof !
Onze Xayro beleefde daar al een paar keer een mooie tijd. Zou hem aan niemand anders meer toevertrouwen. Greta leeft voor de hondjes. En na het veel spelen kan je u lieverd nog eens laten verwennen in hun top trimsalon. Zou meer dan 5 sterren willen geven.
Aiko, onze labrador heeft er weer drie toffe dagen opzitten. Ze amuseerde zich te pletter zowel buiten als in de binnenspeelruimte.en genoot van de supergoeie verzorging en het spelen met de andere honden. 's morgens en 's avonds kregen we een filmpje toegestuurd gekregen om te zien hoe ze zich amuseerde.We boekten dan ook meteen voor de volgende keer en met een extra dagje. Bedankt Greta en Gaby
Opvang voor je hond bij mensen met een groot hart voor je huisdier. Blij dat zij er zijn. Prijs €25 per dag 2022
Onze Haiko is heel mooi geknipt en gewassen door Greta. Super content. Komen zeker nog terug.
Top adres! Heel goeie verzorging en de eigenaars hebben echt een hart voor dieren. Zeker en vast een aanrader!!!
Super goed ontvangen
Ook de hondjes hebben verzorging nodig, elke keer opnieuw worden deze door Greta liefdevol verzorgd.
Oké.maar weinig plaats voor grote honden . We zijn dan naar hoevepoot geweest. Mooi verzorgd .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid