facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Kruitfabriek

De Kruitfabriek

Info

Cultuurhub

Geschiedenis

De Kruitfabriek is een plek waar iedereen welkom is en waar er steeds iets te beleven valt.

Elke donderdag en vrijdag is de Madtiger bar en shop open tussen 12u en 23u.


Elke eerste zondag organiseren we een markt van 11u tot 17u. Er kan die zondag ook gebruncht worden in de Madtiger bar.

Op elke derde donderdag van de maand is er een afterwork party in De Kruitfabriek. Relax ontspannen na de werkdag met collega's en vrienden, leuke muziek, lekkere drankjes en kleine hapjes zorgen voor de juiste sfeer.

De zalen van De Kruitfabriek zijn eveneens te huur voor bedrijven.
Voor meer inlichtingen kan u ons steeds contacteren via
[email protected]

4 Fonteinen en stad Vilvoorde hebben grootse plannen met De Kruitfabriek. Samen met MADlion zullen ze het leegstaande pand tijdelijk uitbouwen tot het centrum van creativiteit en nieuw buurtleven, in afwachting van de verdere ontwikkelingen van het nieuwe stadsdeel aan het kanaal.



"De Kruitfabriek is een plek waar iedereen welkom is en waar er steeds iets te beleven valt.Artiesten vinden er een atelier, muziekgroepen een repetitieruimte en individuen een soms… rustige plek. Expo’s, lezingen, concerten, feestjes, marktjes, … Je kan het zo gek niet bedenken of het kan wel in De Kruitfabriek !Het kloppende hart van De Kruitfabriek is de Madtiger Bar & RestoGezellig een cocktail drinken en hapjes delen met vrienden of collega’s? Snel na de werkdag iets eten of uitgebreid tafelen met het gezin? Het kan allemaal in de MadTiger Bar en Resto! Bij mooi weer kan je van dit alles genieten op ons mooie terras dat uitgeeft op de Kruittuin, bij slecht weer is er binnen meer dan voldoende plaats."
Adres: Steenkaai 44D, 1800 Vilvoorde
Stad: Vilvoorde
Route: Steenkaai 44D
Postcode: 1800



op zoek naar gerelateerd: de kruitfabriek programma, kruitfabriek brunch, kruitfabriek agenda, rommelmarkt vilvoorde kruitfabriek 2018, de kruitfabriek vier, de kruitfabriek snow patrol, de kruitfabriek openingstijden, de kruitfabriek vilvoorde agenda
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MadTiger MadTiger 16 meter Nieuw concept en nieuwe kaart sinds februari 2020, maar nog altijd the place to be in...
Sportizon Sportizon 145 meter Sportizon is a leading sales & marketing agency, specialized in sports & youth market...
Sunday Morning Classics Sunday Morning Classics 1 km Via oldtimerevents willen we alle troeven van Vilvoorde in de kijker plaatsen
Firma Firma 1 km <span data-expanded-section="" tabindex="-1
مطعم يامال الشام yamal alsham restaurant  1800 vilvoorde مطعم يامال الشام yamal alsham restaurant 18... 1 km مطعم طعام سوري 100/100حلال شاورما فلافل بروستيد فطائر عصير كوكتيل نابلسية Restaura...
Bananas Activating Brands Bananas Activating Brands 1 km Vertaald door Google Pff... Niemand! Origineel Pff... Nul !
CC Het Bolwerk CC Het Bolwerk 1 km Leuke zaal met een goeie filmselectie en een gevarieerd aanbod zeker ook de moeite vo...
Mbremje Muzikore Bruksel Mbremje Muzikore Bruksel 2 km 0488321752
Disanka Eventplanning Disanka Eventplanning 3 km Bienvenue sur la page FB de Disanka Eventplanning - Welcome on the FB page of Disank...
Recensies
Spijtig dat het niet vaststaat wat er gaat gebeuren met deze locatie. Er is veel potentieel en het gebouw is prachtig gelegen zo vlakbij het water en het centrum van Vilvoorde. Voor september 2022 staan er alvast weer heel wat leuke evenementen op de agenda.
Informele sfeer met stemmige beats. Zeer goed onthaald en super lekker eten, ook voor vegetariërs.
Locatie waar verschillende organisaties hun ding kunnen doen. Bijvoorbeeld het Fietsatelier en de ondersteuning van knutselaars, een hal voor fuiven, tentoonstellingen, rommelmarkt enz.... .Afhankelijk van wat men wil organiseren is deze locatie interessant. Bij mooi weer iets gaan drinken in de bar met wat vrienden is ok. Momenteel wel belangrijk voor de stad om zo'n plaats in de buurt te hebben.
héél veel sfeer, lekker veel plaats, kleine en sympathieke kaart met véél suggesties die het seizoen volgen. Zo'n plek die zowel een huiskamer is als een stamcafé als een échte goeie bistro. Love it!
Leuk wat te rumoerig om grote zaal met verschillende brunches door elkaar maar eten ok
Brunch op zondag was zeer goed, heel veel keuze uit broodjes, koffiekoeken, beleg en salades. Spek en eieren vers gebakken. Zeker de moeite waard!
Interessante locatie om evenementen, teambuilding, etc... uit te voeren. Al 2 keer geweest, altijd goeie service
Een leuke plaats om te vertoeven! In de zomer kan je tot 22h buiten genieten. Het uitzicht is mooi en je hebt een parking in de buurt. Het ligt op 20 minuten wandelen van heg centrum en de leuke aankleding en evenementen zorgen ervoor dat je hier terug wil komen!
Rommelmarkt sloeg wat tegen, maar de brunch à volonté - waar we gelukkig last minute nog konden aanschuiven ondanks geen reservatie- was enorm lekker! Vriendelijke, hulpvaardige mensen, zeer uitgebreide keuze, alles vers bereid en erg smakelijk! Parkeergelegenheid vlakbij.
Sfeer is super! Toffe inrichting! Het eten is ok. De kok doet zijn best om klassiekers een leuke twist te geven maar de smaken staan nog niet allemaal op punt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid