facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Kruiskapel

De Kruiskapel

Info

De Kruiskapel, of de Verre Kapel, is een prachtig gelegen kapelletje in de groene velden rond Eksaarde en thuisbasis van de twee miraculeuze kruisen.

Adres: Kruiskapeldreef, 9160 Eksaarde, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0499083900
Stad: Eksaarde
Route: Kruiskapeldreef
Postcode: 9160



op zoek naar gerelateerd: Kruiskapel wandelroute, Liniewandeling Eksaarde, Wandelen Eksaarde, Wandelknooppunten Eksaarde
Recensies
Leuke plek om te verpozen! Er staan bankjes aan de zijkant van het gebouw om uit te rusten. De routes in de onmiddellijke omgeving zijn trouwens een echte aanrader! De kapel zelf is niet al te vaak open maar eens open wel eens leuk om zien.
Fraai gelegen kapel, helaas alleen in de zomer op zondag open.
Mooie kapel en mooie omgeving. Alleen jammer dat de toiletten beperkt open zijn. Wel dikke dankjewel aan wie het op zich neemt om dit erfgoed te onderhouden!
Mooie kapel in het groen. Het plaatsvond is nog gesponsord door het 'Gemeentekrediet'. Achter de kapel staat een klein gebouwtje. Zijn dit toiletten? Aan de voorgevel vind je een wijwatervat met een afdakje erboven.
parkeermogelijkheid aan de kapel.
Je kan er mooie wandelingen maken en informatie vinden over de streek. Jammer dat de kapel tijdens de week niet open is
Rustig en romantisch plekje in het groen. Oude bomen.
Het is bij goed weer leuk om er wat te rusten
Mooie rustige natuur in een waanzinnig decor.
Prachtige setting, mooie wandelingen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid