facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Krook

De Krook

Info

www.dekrook.be | De Krook, een bruisend knooppunt van kennis, cultuur en innovatie. Met een gloednieuwe stadsbibliotheek, een digitale innovatiecluster en een schitterend gerenoveerd Wintercircus.

Geschiedenis

Een inspiratieplek voor cultuur, kennis en innovatie.
Stad Gent, de Universiteit Gent en imec bundelen de krachten om in het nieuwe gebouw een gezamenlijke werking uit te bouwen, met steun van de Vlaamse overheid en de Provincie Oost-Vlaanderen.

De Krook stimuleert innovatie in het Gentse, Oost-Vlaamse en het Vlaamse culturele, economische en technologische landschap. Op De Krook slaan enkele complementaire spelers de handen in elkaar. Ze tonen hoe de stad Gent haar maatschappelijke rol blijft vernieuwen in de snel evoluerende kenniseconomie.



Adres: Miriam Makebaplein 1, 9000 Gent
Stad: Gent
Route: Miriam Makebaplein 1
Postcode: 9000


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 19:00
Dinsdag: 10:00 - 19:00
Woensdag: 10:00 - 19:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 19:00
Zaterdag: 10:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: de krook openingsuren, de krook gent architect, de krook catalogus, studeren in de krook, de krook cafe, de krook activiteiten, de krook gent catalogus, imec de krook
Recensies
Momenteel loop er een fototentoonstelling tot en met 22 januari van de eindwerken van de 18 fotografen die deel uitmaken van Opus One '22, 15 Belgische en 3 Griekse kunstenaars.
Ik ben student en kom hier graag om in rust te studeren. Meestal verloopt dit ook erg fijn. Maar helaas heb ik gemerkt dat de medewerkers zich regelmatig niet houden aan de stilte-regels die zij zelf handhaven. Er wordt naast studeerplekken voor studenten erg luid gepraat en gelachen door medewerkers en eventuele bezoekers. Ook als er vriendelijk wordt gevraagd om het gesprek ergens anders te voeren of wat zachter kan word ik vies aangekeken en genegeerd. Voor mij is dit erg storend voor mijn leerproces en ik merk dat anderen er ook last van hebben.
Zeer mooie moderne bibliotheek. Enorm aanbod. Er hangt een rustig natuurlijk 'bib sfeertje'. Ik zie maar 1 behoorlijk minpunt: veel te weinig sanitaire voorzieningen voor zo een groot gebouw. Vandaar maar een 3. Jammer.
Mooi moderne bibliotheek, goed gelegen dichtbij Gent Zuid. Zondag 27 november werd daar deelgenomen aan "De Dag van de Wetenschap", vooral gericht op de jeugd, maar ook zeer interessant voor volwassenen.
Dit is prachtig, je kunt alles leren en onderzoeken wat je wilt
De Krook ziet er zowel van binnen als buiten veel beter uit dan de oude hoofdbibliotheek van Gent. Op de 3e verdieping heb je een mooie uitzicht en is het heerlijk om rustig een boek te lezen of voor studenten om geconcentreerd te studeren. Op deze verdieping kan je dan ook terecht voor kranten,weekbladen en kopieën maken. Heel handig is dat elke tafel stopcontacten heeft waar je je apparaten kan opladen. Ook kan je met je persoonlijke lenerskaart je tassen of waardevolle spullen opbergen in de transparante lockers. Verder heb je ook gratis wifi. Moest je dorst hebben en geen geld willen uitgeven aan drinken bij het restaurant op de begane grond dan kan je ook gratis water halen bij de drinkwaterfontein.Toiletten heb je op de -2e verdieping, begane grond en 3e verdieping en zijn rolstoelvriendelijk. Er staat aan elke muur tegenover de liften en aan de muur bij de inkom informatie over de verschillende verdiepingen en zo weet je makkelijk wat waar staat. Ik bezoek De krook heel graag vooral ook omdat er hier heel veel te bieden is. Want naast materialen uitlenen, lezingen en events bijwonen kan je in De Krook ook deelnemen aan allerlei onderzoeken van de Universiteit Gent en imec.
Ik kon bij de Strips Lucky Luke niet vinden . . . Wel een mooi gebouw. Goede gebiedsontwikkeling. Wel dapper om zo'n gebouw te ontwikkelen in deze buurt.
Slechte en onduidelijke organisatie. Onvriendelijke, onredelijke en arrogante security die hun persoonlijke problemen afreageren op bezoekers. Altijd ellende gehad daar. Ik dacht dat ik in een bib zat en geen hondenasiel, waarom word ik zo afgeblaft en waarom hebben mijn ouders mij hier achtergelaten?
Heel slechte ervaring. Warme chocomelk kon niet gedronken worden aangezien ik geen handvat had in mijn zjat. Merci voor den 4euro chocomelk voor niks.
Ookal ben ik totaal geen boeken fan is dit tog een mooie plek om gewoon te chillen . mooi modern interieur en je kan er vanalles doen ook is er een grote fietsenstalling wat zeer handig voor mij is aangezien ik graag met de fiets kom. de sfeer binnen is zeer goed en gezellig. zeker tof om gewoon ff binnen te zitten als het buiten koud of warm is.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar De Krook met het openbaar vervoer


Gent Zuid perron 9 140 meter
5
6
8
N5
Gent Zuid perron 8 160 meter
5
6
8
N5
Gent Bagattenstraat 180 meter
5
6
8
N5
Gent Bagattenstraat 180 meter
930
Gent Bagattenstraat 180 meter
5
6
8
N5

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor De Krook.

Gent woonplaats

openingstijden, locatie, vervoer. Miriam Makebaplein 1 gent kunst en amusement kaart stadsplattegrond, satellietweergave. De Krook adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met De Krook. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over De Krook delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kozzmozz Kozzmozz 129 meter Kozzmozz is the mothership off al K-Events and stands for Techno! The first edition w...
Gent Gent 364 meter Ghent is a city and a municipality in the Flemish Region of Belgium. It is the capita...
STRAF STRAF 591 meter Op 22 sept wordt tussen 11 en 24u het oude Gentse justitiepaleis (het huidige Hof van...
Millie Vanillie Millie Vanillie 707 meter Mooie plaats niet te druk gemiddelde leeftijd ook rond de 22. Wel kleine bar
Comic Sans Comic Sans 779 meter Leuke kroeg, veel details voor Marvel/DC. Mooie keuze aan drankjes. Would return.
Gentse Feesten Gentse Feesten 827 meter Dit is de officiële facebookpagina van de Gentse Feesten. 10 dagen lang gratis cultur...
Charlatan Charlatan 841 meter Zeer leuk cafe met 2 feestzalen waar publieke feestjes en optredens worden gegeven .....
Film Fest Gent Film Fest Gent 850 meter Film Fest Gent verwent al 44 jaar fans van film en filmmuziek. Van 9 tot 19 oktober 2...
Tango Atelier Tango Atelier 861 meter
Castello dei conti di Fiandra Castello dei conti di Fiandra 1 km Fantastisch stad Gent met het mooie kasteel, romantisch, gezellig, mooie en interessa...
Gravensteen Gravensteen 1 km Fantastisch stad Gent met het mooie kasteel, romantisch, gezellig, mooie en interessa...
Gravensteen Gravensteen 1 km Fantastisch stad Gent met het mooie kasteel, romantisch, gezellig, mooie en interessa...
Gravensteen Gravensteen 1 km Fantastisch stad Gent met het mooie kasteel, romantisch, gezellig, mooie en interessa...
Замок графов Фландрии Замок графов Фландрии 1 km Mooi slot met een schitterend uitzicht vanaf het dak. Zorg wel voor een audioset want...
Castillo de los Condes de Gante Castillo de los Condes de Gante 1 km Fantastisch stad Gent met het mooie kasteel, romantisch, gezellig, mooie en interessa...
伯爵城堡 伯爵城堡 1 km Mooi slot met een schitterend uitzicht vanaf het dak. Zorg wel voor een audioset want...
Château des comtes de Flandre Château des comtes de Flandre 1 km Destaque na paisagem urbana da cidade o castelo data de 1180 e foi residência dos con...
Gravensteen Gravensteen 1 km Fantastisch stad Gent met het mooie kasteel, romantisch, gezellig, mooie en interessa...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid