facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Kringwinkel 't rad

De Kringwinkel 't rad

Info

De Kringwinkel is meer dan zomaar een tweedehandswinkel: milieu en sociale tewerkstelling staan voor ons centraal. (GRATIS OPHALING HERBRUIKBARE GOEDEREN 050 / 34 94 00)

Adres:
Telefoonnummer: 050 34 94 00
Stad: Ruddervoorde



op zoek naar gerelateerd: Kringloopwinkel Brugge ophaling, Kringloopwinkel Brugge Blauwe Toren, Kringwinkel Brugge centrum, Kringwinkel Blankenberge, Kringloopwinkel wingene, Kringwinkel Beernem, Kringwinkel Centrum, Kalender Kringwinkel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
WZC Ter Luchte Ruddervoorde WZC Ter Luchte Ruddervoorde 363 meter Vernieuwende organisatie, mee met z'n tijd!
Recensies
Ik werk hier zelf goede bazen goede sfeer is een maatwerk bedrijf maar er werken verschillende soorten mënsen
toffe en vriendelijke
Soms mooie spullen, dat is zeker, maar man, die prijzen!!! Het gaat hier tenslotte toch om zaken die gratis zijn verkregen. Een bureaulamp voor 450 euro??? Een keramiek beeldje waarvan ze zelf de oorsprong niet kennen: 75 euro??? Genoeg om je de zin om ooit nog terug te gaan te ontnemen. Een gemiste kans!
Vandaag ophaaldienst op bezoek: 1 vriendelijke dame, 1 vriendelijke ophaler en 1 bullebak ophaler van vreemde origine. Na keuring van de goederen bleek dat men niet van het 1ste verdiep naar beneden draagt omwille van verzekering... Dit werd ons niet medegedeeld via telefoon. Eens goederen in de camion nog een opmerking gekregen van de bullebak omtrent een scheur in een zetel en hondenhaar onderaan... Sorry Kringwinkel om gratis meubelen aan jullie te schenken wensen wij op een beleefde manier te worden behandeld. Volgende keer wordt het containerpark, 2dehands of grof huisvuil! Misnoegde schenker.
Desondanks de soms negatieve kritiek; de mensen die hier werken, zowel de verantwoordelijke als het overige personeel, dit is een mooie, gezellig en de betere zaak om heerlijke en eerlijke toffe dingetjes van waarde aan te schaffen. Als je dit vergelijkt met soortgelijke zaken. ..nu, dan weet ik waar te gaan! Men zegge het voort!
Onlangs bezochten we de kringwinkel 't Rad met enige verwachting naar mooiere designvoorwerpen. Bij aankomst is het eerder een teleurstelling. Het aanbod is echt minimaal en prijzen zijn hoog voor wat er aangeboden wordt. Bv een gebloemd vintage herenhemd 50 euro?
Bezoekje aan Blijzaak is zeker een aanrader voor wie van retro en design spullen houdt. Een drankje in teamroom hoort er bij!
Waarschijnlijk een vriendelijke dame, maar te druk bezig met praten. Niemand om te helpen... Goede stukken staan al verkocht in de showroom of zijn niet te koop. Hier wordt ik niet blij van.
Mooi maar beperkt aanbod. Voor de liefhebbers. Gezellig koffiehuis.
Het hangt af van wie u ontvangt om dit of dat te kunnen achterlaten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid