facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Kringwinkel SPIT Televil

De Kringwinkel SPIT Televil

Info

De Kringwinkel Dilbeek, Halle, Heverlee, Laken, Leuven, Opwijk, Overijse, Sint-Pieters-Leeuw, Vilvoorde, Wespelaar
Verkoop tweedehands meubilair, kleding, huisraad, boeken en platen, speelgoed, elektro met garantie..
Gratis ophaling van goederen.

Geschiedenis

De Kringwinkel Dilbeek, Halle, Heverlee, Laken, Leuven, Opwijk, Overijse, Sint-Pieters-Leeuw, Vilvoorde, Wespelaar
Verkoop tweedehands meubilair, kleding, huisraad, boeken en platen, speelgoed, elektro met garantie..
Gratis ophaling van goederen.

Adres:
Telefoonnummer: 016 26 09 21
Stad: Heverlee



op zoek naar gerelateerd: Het SPIT Heverlee, Kringwinkel Leuven, SPIT Heverlee openingsuren, Kringwinkel Heverlee, Kringloopwinkel Leuven SPIT openingsuren, Spit Leuven spullen brengen, Nieuwe Kringwinkel Leuven, Kringwinkel Leuven ophaling
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Kringwinkel Televil SPIT De Kringwinkel Televil SPIT 0 meter Ruime winkel met interessante tweede hands spulletjes.
Recensies
Wat een overprijsde keten in vergelijking met andere. 3 euro voor een schlager of hoempapa muziekcassette. 2 euro voor modern speelgoed dat in de winkel amper meer is met alle stukken ontbrekend. Voor de vriendelijkheid van de medewerkers moet je het ook niet doen, drie keer geknikt of hallo gezegd, 2 keer genegeerd en 1 keer vies bekeken. Voor vinyl moet je er ook niet zijn. Honderden stuks maar van het soort dat men beter gewoon naar het containerpark brengt. Edit: Oh, ik wist niet dat het ook hier weer van dezelfde keten was, verklaart de prijzen, alsook het schermen met dat een VZW inkomsten nodig heeft - Terwijl de mensen in de winkel meestal minimumloon tot zelfs werkstraffen zijn blijkbaar.
1 van mijn favoriete tweedehandswinkels! Ruim 2 verdiepen met veel natuurlijk licht. De kledingsectie boven is vooral met vaste prijzen en je kan er leuke dingen vinden. De kleding hangt volgens kleur handig! en type en er zijn meerdere ruime pashokjes.
Om 18u sluit de winkel maar om 17:45 verwittigen ze dat je jouw aankoop moet beindigen en doen ze de licht zo maar uit. Ik zat in de paskamer met mijn dochters ons kleren nog proberen terug aan te doen en een zeer on vriendelijk vrouw die met de korte haar kwam ons tegen en ons slecht heeft laten voelen terwijl wij gewoon een momentje nodig hadden om uit te gaan. Ik weet niet waarom vinden mensen dit normaal, ik ging toch voor mijn spullen betalen wat ze ervoor vragen. Om 18:55 moest ik al de winkel uit, het is toch om 18u gesloten.
Leuk winkelen daar!! Je vindt er altijd wel iets tofs. Kleurrijke textiel, vintage huisraad,en op dit moment een goedkope boeken/ DVD en CD actie. 5 stuks voor 5€!
Mooie indeling van de winkel en vriendelijke bediening. En heb goede cassette gevonden. Een Beetje nostalgie.
Goedkope prijzen en goede kwaliteit Het personeel is vriendelijk aan de kassa, vooral de jonge man met lang blond haar.
Ik dacht dat het de bedoeling was van de kringwinkel om recycleerbare goederen aan betaalbare prijzen aan te bieden. Goed voor het milieu en de voor de werkgelegenheid. Maar 5 euro voor afgedragen kleedjes en 12 euro voor oude schoenen? Voor die prijzen kan je elders nieuwe spullen aankopen. De mooiste items gaan rechtstreeks naar de veilingsite waar mensen met een beperkt budget niet aan te pas komen. Enkel het voorste deel van de winkel is rolstoeltoegangelijk.
Tijdrovende plek om een koopje te vinden. Zeer beperkte indeling van boeken, muziek en kleding zodat je alles moet bekijken. Meestal wel een koopje te vinden. Soms ook dure koopjes.
Porseleinen lampje gekocht, zag er goed en onbeschadigd uit, en er zat zelfs een jaar garantie op, zei de kassamedewerker. Bij thuiskomst blijkt echter dat de grote sticker met barcode om aan te geven dat de lamp getest was - niet de prijssticker exact over verschillende beschadigingen was geplakt. Helaas is dit niet de eerste keer dat ik iets dergelijks merk bij deze kringwinkel. Eén keer kan een vergissing zijn, twee keer is met opzet. In het vervolg zal ik systematisch alle stickers en andere plakkers verwijderen voor iets aan te kopen. De prijzen zijn dan wel laag, maar dat neemt niet weg dat moedwillig beschadigingen maskeren een oneerlijke praktijk is.
Zeer ruime en overzichtelijke kringwinkel. Ruime keuze tweedehands fietsen buiten overdekt. Voor vinylliefhebber zoals ik vooral 12" leuke verrassingen gevonden. Veel keuze huisraad, glazen, kleding. Ruime pashokjes.Top kringwinkel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid