facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Krekelwei - ecoglamping

De Krekelwei - ecoglamping

Info

De Krekelwei biedt een overnachtingsmogelijkheid voor 1 tot 5 personen in een gezellige en volledig ingerichte tent, dicht bij de natuur.

Geschiedenis

Genieten van de buitenlucht, slapen in een tent met alle comfort van thuis. Dat kan in de gezellig ingerichte tent op de Krekelwei. Geen gesleur met potten en pannen, lakens en matrassen. Alles is voorzien. De Krekelwei is gelegen langs het fietsroutenetwerk aan de rand van de bossen van Schoonbeek. 's Morgens word je gewekt door de vogels en met wat geluk kan je een ree spotten vanuit je tent. 's Avonds dansen de vleermuizen boven je hoofd, kan je de uilen horen roepen en val je in slaap met het geluid van de tsirpende krekels. Je kan heerlijk wandelen in de aanpalende bossen, een uitstap maken naar het majestueuze kasteel van Alden Biesen, het Nationaal Park Hoge Kempen of het landschapspark De Wijers met zijn 1001 vijvers. Koken kan je zelf in de zomerkeuken of we geven tips voor lekker eten in de buurt. Indien gewenst zorgen wij voor een biologisch ontbijt met fairtrade- en streekproducten. We gaan op onze ecoglamping voor een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. De Krekelwei biedt slaapgelegenheid tot max 5 personen. Open vanaf 13 mei (Pinksterweekend) tot 15 augustus.

Adres: Bremstraat 14 3740, 0475258935 Bilzen
Telefoonnummer: 0032 475258935
Stad: Bilzen
Route: Bremstraat 14 3740
Postcode: 0475258935



op zoek naar gerelateerd: Glamping Limburg België
Recensies
We hebben genoten van de rust en omgeving. super camping waar je niet op elkaar gepropt staat om zo meer winst te maken. De natuur en de kampeerders staan op de eerste plaats. We hebben ervan genoten. Een echte aanrader voor al wie echt van de rust wil genieten al is het voor een paar dagen of één nacht.Locatie: 5/5
Super leuke kleine natuurcamping waar je lekker kunt koken op een vuur. De driepoot staat er al klaar voor. Dit jaar is er geen glamping tent aanwezig maar kun je er wel terecht met eigen tent of camper! Heel lekkere warme douche en ecologische shampoo was aanwezig. Neem wel een muggenspray mee!
Mooie camping, veel privacy want er zijn maar een paar plaatsjes, vuurschaal aanwezig. Mooie wasruimte met douche en een keukentje waar je eventueel kan koken en schuilen.
Zeer fijn, back to nature. Goed onderhouden en mooie tent om is te slapen. Leuk met al de diertjes die daar rond lopen. Je kan zelfs op een houtvuur koken of bbqen. Het composttoilet is ook een aanrader
Mooie kleinschalige camping midden in de natuur. Hele gastvrije eigenaren. Zeker heen gaan mensen, het is een echte aanrader!
Prachtig plekje midden in de natuur. In de ecologische bloemenweide rondom je tent fladderen de vlinders je om de oren en de gastvrouw en gastheer zijn erg warme mensen. Een aanrader!
Voor een nacht prima tis doen even wennen als uit Frankrijk komt
Super ontvangst, prachtige plek om rustig het weekend door te brengen. Aanrader !!
Super gezellige kleinschalige camperplek!
Fijne mensen, in groene omgeving en vlakbij nationaal park. Top locatie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid