facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Kopman

De Kopman
"De Kopman is de jongste fietsenwinkel van Mortsel, gelegen in de levendige dorpskern van de Sint- Benedictusparochie. De stad Mortsel en haar omliggende regio kreunen onder het immer toenemende autoverkeer. De fiets is dan ook het perfecte vervoersmiddel om je er vlot en betrouwbaar te verplaatsen. De Kopman wil er zijn voor iedereen die bewust kiest voor het alternatief “fiets”. Je kan bij ons terecht voor stadsfietsen, vele soorten e-bikes, veelzijdige cargo- en longtailfietsen, nostalgische tweewielers, kwaliteitsvolle kinderfietsen en coole accessoires.Wees welkom in onze gezellige winkel,…"
Adres: Sint Benedictusstraat 15, 2640 Mortsel
Telefoonnummer: 3232845356
Stad: Mortsel
Route: Sint Benedictusstraat 15
Postcode: 2640



op zoek naar gerelateerd: de kopman fietsen mortsel, nieuwe fietsenwinkel mortsel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bikemie Bikemie 681 meter Zeer snel geholpen met mijn fiets. Mijn remmen waren kapot en deze werden snel gemaak...
Rijwielen Hermes Rijwielen Hermes 805 meter Goede fietsen hersteller! Altijd correct, en als de reparatie duurder zal uitvallen d...
Fietsen MB Fietsen MB 2 km Heel nuttige info gekregen bij uitkiezen van ebike. Heel vriendelijk. Veel keuze.
Recensies
Warm onthaal, heel klantgericht advies en snelle topservice. Blij dat ik Stef gevonden heb.
Man met een gouden hartje Ik dank je voor alles
Top ervaring bij een herstelling van een " vreemde " merkenfiets.. Correcte info gekregen en prijs/kwaliteit ....zeer eerlijke herstelling .... Sterk aanbevolen.
Een top service, perfect verder geholpen met een uitstekende uitleg, snelle levering.
Prima service van Stef. Laat ook weten dat er tijdelijk een actie is op bepaalde onderdelen die moeten vervangen worden, zodat je een pak geld wint. Ik ben voor zijn deur omver gereden, hij heeft mij geholpen, bedankt !
Aanrader voor iedereen! Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Zijn duidelijk over de levertijd, bijzonder goede klantenservice en als klap op de vuurpijl top service bij aflevering van de fiets! Een aanrader voor iedereen!
Klant: *Komt binnen.* Kopman: Yhello! Klant <<Onderdeel van fiets>> is kapot. *wijst naar fiets* Kopman: Ah ja <<een of andere fietsennaam>> *verdwijnt voor 30sec.*. Das dan <<Zeer goede prijs>>. Klant: *Betaald* doei! Altijd opnieuw, snel en eenvoudig...
Super behulpzame fietsenmaker. Onmiddellijk bereid om mijn fiets na te kijken na een ongelukkige val. Bovendien kon ik in tussentijd een fiets lenen. Echt fantastische service!
Fantastische service. Fantastisch fietsen. Uitgebreid gamma fietsen en accessoires. Vooral electrische fietsen. Top shop!
Top winkel, kwaliteit, geweldige service.. en in verhouding niet duur..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid