facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Koopjeshal

Info

3 verdiepingen boordevol profijt

Geschiedenis

onderhoudsproducten, electro, bloemen en planten, huishoudtextiel, kaarsen, beelden, cd's, tombolaprijzen, verhuur springkastelen, 21-spel, 3x per week verse bloemen en planten



"3 verdiepingen boordevol profijt!Bloemen en plantenZijden bloemenDekens, plaids,Diamond paintingE-liquidOnderhoudsproductenHuishoudtextielKadersMattenKookgeriefKaarsenJavel 50 gradenBeeldenEnzovoort..."
Adres: Theo De Beckerstraat 45, 3200 Aarschot
Telefoonnummer: 0496236472
Stad: Aarschot
Route: Theo De Beckerstraat 45
Postcode: 3200


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 17:00
Dinsdag: 09:30 - 17:00
Woensdag: 09:30 - 17:00
Donderdag: 09:30 - 17:00
Vrijdag: 09:30 - 17:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Bloemenhal Aarschot
Recensies
Een grot van Ali Baba... Wat een assortiment. Ongetwijfeld vindt iedereen hier waar hij naar op zoek is. Gewoon al leuk om langs de schier oneindige winkelrekken te slenteren.
Is oké voor eens snel iets klein te gaan halen waarvoor je geen zin hebt om het online te bestellen of dergelijke. Kwaliteitsproducten vind je hier echter niet en hoewel de naam het sugereert zijn hier zeker niet alle producten koopjes. Ook het vragen van een minimumbedrag om te kunnen betalen met bankcontact is reeds lang achterhaald, graag een einde aan maken. Aan kassaticketjes doen ze ook niet mee lijkt me, voor kleine prullen maakt dat niet veel uit maar voor duurdere aankopen zou dit toch echt wel moeten, zeker voor garantie! Conclusie: kan nog veel beter!
Bij ons Els vind je bijna alles aan super prijzen.
Op zoek naar een cadeau? Veel inspirerende gadjets en ook huishoudelijke producten, dieren attributen, planten,.... alles bijna.... Fijne mensen die de grote, 3 verdiepingen- zaak runnen! Alleen soms wat prijzig. Maar bon, iedereen moet in deze tijden hun geld ergens bijverdienen.
Je vindt er beetje van alles het zijn vriendelijk mensen
Intressante winkel waar je heel veel toffe en redelijk geprijsde goody's kan kopen voor huis en tuin. Zeker en vast de moeite om binnen te gaan. Vriendelijke mensen ontvangen u graag in hun winkel met maar liefst 3 verdiepingen vol met leuke en bruikbare spullen.
Vanalles te vinden, ook goeie planten en bloemen.
Cash moeten betalen in tijden van corona omdat contactloos enkel 'mag' vanaf 10 euro. Ook geen kasticket gekregen dus als mijn aankoop defect blijkt te zijn, kan ik niet terug gaan.
Heb 2 torenventilators gekocht, maar ze blazen te laag en niet hard genoeg. Vragen om om te ruilen naar gewone ventilators gaat niet, omdat ze verlies maken van 5 euro. Schandalig vind ik dat. Je moet toch open doen om te zien of alles er is en of het werkt. Omruilen mag. Dan maar op een site gaan en die goedkoper is. Niet vriendelijk. Nooit ga ik daar nog naartoe.
Een hele leuke winkel met een ontzettend groot assortiment aan producten. Hier kan je zeker vinden wat je nodig hebt. Van keukengerei tot bloemen, van gadgets tot beelden, van opbergdozen tot matten, tafelkleed, bedlinnen,.. Verschillende verdiepingen vol. Zeer vriendelijk personeel. De auto kan je op de Demervallei zetten en langs de zijkant van de Demer naar de winkel stappen of parkeren aan de Raskinkade.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid