facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Koekedoze

De Koekedoze

Info

Welkom in ons huis voor kraakverse wafels en pannekoeken, dagverse taart, geurende koffie, thee en zoveel meer. Geniet nooit met mate.

Adres: Gullegemsestraat 34, 8501 Heule
Telefoonnummer: 0468314317
moc.liamg@ezodekeoked
Stad: Heule
Route: Gullegemsestraat 34
Postcode: 8501


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: de koekedoze openingstijden, tearoom heule, de koekedoze facebook, gullegemsestraat 34 heule, tearoom de koekedoze, tripadvisor de koekedoze, de koekedoze gullegemsestraat kortrijk, koffiehuis kortrijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eule Mart Eule Mart 790 meter Heerlijk om er te vertoeven. Lekker eten en vriendelijke bediening.
The Brew Society The Brew Society 901 meter Open bedrojvendag trok op niets, als je 2€ moet betalen en je komt van gent voor een ...
Impe Catering nv Impe Catering nv 2 km Vertaald door Google Eten was goed, we vermaakten ons, maar ik hoorde mensen schreeuw...
Recensies
We zochten een koffietafel na een overlijden waar je de warmte en liefde voelt voor lekker eten/gebak met een daarbij horend koffietje omdat ook hijzelf daar zo van kon genieten. Na reeds al enkele keren in de Koekedoze te genieten van een lekker ontbijt de vraag gesteld of we bij hen de koffietafel mochten doen. De eigenares stelde daarvoor haar ruimte ter beschikking op de bovenverdieping. Met een kleine inspanning op de trap zit je in een mooie afzonderlijke ruimte. Eten en bediening was top, meer dan voldoende en met de nodige liefde gebracht. Voor ons de ideale combinatie en zeker aan te raden! Wie zijn maagje daar niet kan vullen zonder positief te zijn zou beter thuis blijven want het zal nergens goed zijn. Tot een volgend ontbijtje of een lekker 4-uurtje :-!
Een bezoekje waard. Het was subliem druk maar heel vlot.Eten: 5/5
Vandaag de rouwmaaltijd in het zaaltje appart gehad. Zeer mooie tafels , lekkere broodjes , lekkere gebakjes , alles voldoende en ze kwamen genoeg vragen of er nog iets moest zijn ! Lisa is een super vriendelijke meid en het ander personeel ook zeer vriendelijk. Niets te kort gekomen. Zeker aan te raden! Je hebt altijd van die oude zuurpruimen die op alles iets weten maar het zal wel lekker geweest zijn want alle magen werden rijkelijk gevuld. Zeker aan te raden !
Vandaag hebben wij gebruik mogen maken van het zaaltje op de tweede verdieping van De Koekedoze voor de rouwmaaltijd bij het afscheid van een dierbare. Graag wil ik reageren op de negatieve review hieronder. Als zus van de overledene ben ik wel heel tevreden over de rouwmaaltijd. Hele lekkere broodjes en heerlijke gebakjes achteraf. Genoeg frisdrank en koffie. Mooi zaaltje en servies. Goeie en regelmatige bediening en hele vriendelijke eigenares. Er zijn inderdaad 2 trappen, maar dat weet je natuurlijk bij reservering. Bedankt voor de goede ontvangst. We zouden het zeker ook aan andere mensen aanraden!
Een zeer gevarieerde brunch. Voor elk wat wils jong en oud. Alles wordt voortdurend bij gevuld, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat er tekort zou zijn. Een zeer groot pluspunt vind ik de extra’s die aangeboden worden aan tafel. Dit zorgt voor een grote meerwaarde. De service dat je het aan tafel krijgt, maar ondertussen krijg je ook de kans om in interactie te gaan met de serveersters. Wat een huiselijke sfeer met zich mee brengt. Als afsluiter van de brunch konden we nog met zijn allen klinken op een geslaagde voormiddag! Kindvriendelijkheid: Onze dochter van nog geen 2j kon zich zeker ook amuseren. Rond het bestek is er papier voorzien waar de kindjes kunnen op tekenen en krijgen ze ook kleurpotloden bij. Als mijn dochter stond te dansen, werd er met veel plezier op gereageerd en in interactie gegaan. Wat een zeer leuke sfeer brengt.
2 maal de kans gegeven 1ste maal koffie met pannenkoek gaan eten, Koffie kwam direct, pannenkoek half uur later… Dan nog cola bijgevraagd, deze nooit gezien… 2de keer gaan brunchen 1 grote familie met 40personen en wij als klein tafeltje. Vind persoonlijk dat de zaal dan volledig afgehuurd is en wij het 5de wiel aan de wagen zijn… Persoon begin dan nog te speachen. Glaasje fruitsap extra aanrekenen is er eigenlijk ook over. Mvg,
Heel gezellige omkadering. Gevarieerd aanbod dat telkens opnieuw wordt aangevuld. Lekker en origineel eitje gegeten, lekkere soep en pannenkoekjes. Ook voor de kindjes voldoende lekkers om hun maag mee te vullen . Voor herhaling vatbaar!
Prima ontvangst in heel sfeervolle omgeving. De tafel was al royaal gedekt en toen moesten de verrassingen nog komen: home made peperkoek, een origineel bereid eitje, een pannenkoekje... Voor herhaling vatbaar!
Een verborgen parel in Heule en omstreken. Zeker meer dan een bezoekje waard. Vriendelijke gastdames met een klantgerichte attitude. Heerlijk moment om de dag te starten. Het ontbijt was gevarieerd met verse producten en enkele lekkere verrassingen. Sterk aanbevolen. Parkeren: Genoeg parkeerplaatsen vlakbij.
We hadden het apart zaaltje gereserveerd voor de verjaardag van onze dochter. Een vriendin werd opgenomen in het ziekenhuis waardoor ze er niet kon bij zijn. Toch werd er een gedeelte aangerekend. Weinig beleg 1sneetje kaas/salami.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid