facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Koala - Vroedvrouwenteam

De Koala - Vroedvrouwenteam

Info

De vroedvrouw hoort erbij. Van het moment dat je zwangerschapstest positief is, kan je beroep doen op een vroedvrouw en dat is geen overbodige luxe.

Geschiedenis

Wij zijn vier vroedvrouwen die elkaar hebben leren kennen in het Imeldaziekenhuis. We hebben de handen in elkaar geslagen om zo een continue zorg te verzekeren. Je kiest jouw vroedvrouw uit ons team en zij zal je gedurende de hele periode begeleiden. In geval van vakantie of ziekte zorgt één van de collega’s voor de verdere opvolging. Daarbovenop is het voor ons een meerwaarde om met elkaar te kunnen overleggen, want met vier weet je altijd meer dan alleen!

Ellen - Haacht - 0487/883 338 - [email protected]
Elly - Baal - 0494/278 607 - [email protected]
Mireille - Keerbergen - 0473/876 883 - [email protected]
Anne - Mechelen - 0499/386 702 - [email protected]



"De vroedvrouw hoort erbij. Van het moment dat je zwangerschapstest positief is, kan je beroep doen op een vroedvrouw en dat is geen overbodige luxe. Je komt immers in een geheel nieuwe wereld terecht. Via duizend en één kanalen kun je allerlei informatie vergaren. Zoveel dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Een vroedvrouw die je bijstaat gedurende de negen maanden van de zwangerschap en het eerste levensjaar van de baby kan je helpen om alle informatie overzichtelijk te maken en om samen bewuste keuzes te maken.Zwangerschap, geboorte en het prille ouderschap zouden weleens de meest intense periodes uit jullie leven kunnen zijn. Ons team wil jullie hierin bijstaan, zodat jullie kunnen terugblikken op een positieve ervaring"
Adres: Rijmenamsesteenweg 128, 3150 Haacht
Telefoonnummer: 0487883338
Stad: Haacht
Route: Rijmenamsesteenweg 128
Postcode: 3150



op zoek naar gerelateerd: Vroedvrouw Duffel, Vroedvrouw Mireille, Vroedvrouw keerbergen, Vroedvrouw Zemst, Vroedvrouw elly, Vroedvrouw eerste lijn, Vroedvrouw Aalst, Vroedvrouw Tienen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid