facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Knijf

De Knijf

Geschiedenis

Papier- en boekhandel de knijf:

U kan bij ons terecht voor al uw kantoor en schoolbenodigdheden, voor het printen, kopiëren en afwerken van uw eindwerk of thesis, cartriges voor de meest courante printermodellen, kado ideeën en gadgets, stempels, wenskaarten, kleine lederwaren, diverse tijdschriften en kranten, boeken en strips en natuurlijk ook voor alle producten van de Nationale Loterij en Euro Millions en allerhande rookwaren.


Digitale print drukkerij de knijf:

In 1899 startte Theofiel O met zijn zussen een drukkerijtje in een bijgebouw van de parochiezaal waar nu zaal Familia staat. Er was in die tijd nog geen elektriciteit, dus werden de twee machines aangedreven door een stoommotor. Alle drukwerk zoals brochures, visitekaartjes, folders werden telkens met de hand geplooid en afgewerkt. Naarmate de jaren verstreken verhuisde de stichter nog tweemaal. De drukkerij zou jaren (van 1908 tot de zomer van 1995) als zeer gekende handelszaak gevestigd zijn in de Dorpsstraat 25 te Gooik. In 1932 sloot Theofiel O een akkoord met Louis De Knijf, vader van Jef. De overname werd weliswaar uitgesteld tot na de Tweede Wereldoorlog.

De zaak, inmiddels in de handen van zoon Jef en zijn echtgenote Jeanne, bleef floreren waardoor het pand in de Dorpsstraat ook te klein werd. Na 85 jaar besloot men een nieuw pand op te trekken.

Sinds 19 augustus 1995 vindt u de zaak aan de Edingsesteenweg 51 en wordt vandaag de dag nog steeds geleid door twee dochters van Jef, met name Marleen en Hilde De Knijf.

Digitale print

Bij drukkerij De Knijf kan u terecht voor allerhande drukwerk zoals folders, flyers, postkaarten, visitekaartjes, affiches, briefpapier, brochures en nog veel meer in hoogwaardige offset- en briljante digitale drukkwaliteit.

Drukkerij De Knijf is een groene onderneming, alle drukwerk wordt geprint op FSC-gecertificeerd papier, met andere woorden papier afkomstig van verantwoord bosbeheer.

Uitgeverij Het Pajottenland:
Het pajottenland is een veertiendaagse reclame en advertentieblad uitgegeven in de pajottenstreek. Reeds meer dan 100 jaar actief met een oplage van 60000 exemplaren is de pajotten. http://www.hetpajottenland.be

Adres: Edingsesteenweg 51, 1755 Gooik
Telefoonnummer: 02 532 44 37
Stad: Gooik
Route: Edingsesteenweg 51
Postcode: 1755



op zoek naar gerelateerd: Drukkerij Lennik
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jeroen De Ridder Floral Art Jeroen De Ridder Floral Art 519 meter Een smaakvol assortiment met bloemen die je niet bij elke bloemist vindt. De boekette...
Lavendelhuisje Lavendelhuisje 2 km Op zoek naar etherische oliën, natuurlijke verzorgingsprodukten, of mooie spirituele ...
EIGER - Benelux EIGER - Benelux 4 km Super snelle service Heel goede prijs-Kwaliteit Zeker aan te bevelen!
Kippenhof Kippenhof 4 km Verse eieren, alle gevogelte, vol-au-vent, kip aan 't spit, bereidingen. Ook eetfesti...
Bioschuurke Bioschuurke 5 km Beste Bio producten, zelf gemaakt brood is heerlijk en dan heb ik nog niets gezegd ov...
De Pensmobiel De Pensmobiel 6 km Heel lekker plat spécial gekocht
Recensies
Leuke winkel veel keuze tijdschriften en ideaal voor wenskaarten, cadeautjes, ... Vriendelijke bediening +++
Zeer tevreden van.ze zien me daar nog.
Blijven praten met gekende klanten . Andere moeten dan maar wachten
Zeer betrouwbare mensen. Aangenaam om zaken mee te doen
Vlotte bediening vriendelijk kan niet beter
Vriendelijk en veel variatie lectuur, magazines
heel vriendelijk.veel keus
Aangename en leuke dames.
Zeer tevreden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid