facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Kleinen Bistro

De Kleinen Bistro
Adres: Antwerpsesteenweg 190 , Westmalle 2390, BE
Telefoonnummer: 03 312 17 32
Stad: Westmalle
Route: Antwerpsesteenweg 190
Postcode: 2390



op zoek naar gerelateerd: de kleinen bistro menu, lotier, bistro nobis, bistro time out westmalle, restaurant malle, restaurant zoersel, restaurant oostmalle, restaurant de kleine bistro
Recensies
Zeer gastvrij en vriendelijk. We genoten van het Jong Keukengeweldmenu met aangepaste alcoholische dranken en mocktails. Bediening getuigt van veel passie en kennis van de producten. Het eten was zeer lekker en de smaken zaten goed. Het was telkens weer een aangename verrassing om aan de volgende gang te beginnen. Tot slot waren de koekjes en dessertjes bij de koffie/thee een leuke afsluiter. Favoriet adresje!
zeker de moeite , de smaken waren meer dan goed en das niet altijd zo in een goei restaurant . blijkbaar groenten ui eigen tuin . Buitengewoon vriendelijke en vlotte bediening met kennis van de producten , Meer dan een aangename aangename beleving Wat mij betreft een ster waardig restaurant .
Beste afhaal oudjaar menu ooit . Perfect verzorgd met duidelijke instructies. Topwerk
Super lekker gegeten voor een zeer schappelijke prijs. Zeker een aanrader!
Smaakvolle en creatieve gerechten in een gezellige setting met een heel vriendelijke bediening. Top!
Zeer lekker gegeten. Fijne keuken super Gastvrouw kom zeker terug!!! Parkeren: Men kan langs de straatkant makkelijk een plaats vinden. Speciale dieetwensen: Persoon die allergie heeft voor schaaldieren, kreeg een ánder gerechtje ! Top !!
Verfijnde keuken op hoog niveau in huiselijke sfeer met hele warme, vriendelijke bedieningEten: 5/5
Wauw! Echt lekker gegeten! De gebruikte ingrediënten en de presentatie hiervan zijn echt wel van hoog niveau. De wijnen gingen zeer goed samen met elk gerecht en ook als je voor bier kiest vind je hier een aangepaste kaart voor. Bedankt iedereen voor de aangename avond!
Overheerlijk!!!!! Met een super goede bediening was dit een onvergetelijk etentje, zeker een aanradee, wij komen zeker terug, benieuwd naar meer lekkers
Heel gezellige bistro met top chef en bediening. De aangepaste wijnen worden vol passie voorgesteld en ook de bierdrinkers komen aan hun trekken met de aangepaste bieren. Jullie zien ons zeker terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid