facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Kleine Tuin Bloemen Woondecoratie Workshops

De Kleine Tuin   Bloemen   Woondecoratie   Workshops

Info

bloemen - woondecoratie - workshops bloemschikken in een uniek landelijk kader

Geschiedenis

In onze bloemenwinkel nabij het centrum van Izegem vind je alles om je interieur of zaak op te fleuren en je geschenken een originele twist te geven. Dagelijks een vers aanbod bloemen, bloemstukken en boeketten, ook op bestelling. Breng ons een bezoekje en laat je verrassen door ons ruim assortiment en eigentijds landelijke stijl. Er staat steeds een kopje koffie voor je klaar.
Maak ook kennis met ons inspirerende workshops die doorgaan op een unieke, landelijke locatie in Sint-Eloois-Winkel. Het programma en alle praktische schikkingen vind je op de website.
Van harte welkom!

Adres: Prinsessestraat 172, 8870 Izegem
Telefoonnummer: 0486148396
Stad: Izegem
Route: Prinsessestraat 172
Postcode: 8870



op zoek naar gerelateerd: Bloemenwinkel Izegem, Workshop bloemschikken Kortrijk, Workshop bloemschikken Roeselare, Workshop bloemen, Workshop bloemschikken Ieper, Workshop decoratie, Workshop Izegem, Bloemschikken Izegem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Duizendschoon Duizendschoon 561 meter Bloemen gekocht was heel onvriendelijk die man amaai ga daar nooit meer
Bloemerie Bloemerie 2 km Kleine gezellige bloemenwinkel maar toch ruim aanbod en betaalbaar
Recensies
Groetjes, de buitenlandse koppel die perongeluk je 4 euro potje heeft gebroken en betaald waar je ongelofelijk onbeleefd tegen bent geweest.
Ik ben hier al verschillende keren geweest en iedere keer ben ik super goed geholpen. Ik bestelde er een boeket droogbloemen voor in een bepaalde vaas. Dus vaas binnengebracht en dan maken ze een boeket volledig op maat van die vaas en volgens wat je wilt. Ik bestelde er mijn trouwboeket. PRACHTIG Ook de bloemen voor de kerk waren PRACHTIG. Dank u wel!
Heel mooie bloemen en deco zaak. Heel ruime keuze altijd origineel en super vriendelijk. Al onze bloemen en planten komen van deze winkel.
Heel vriendelijke dame! Mooie winkel! Hopelijk kan ik lang genieten van mijn prachtige veldbloemen maar daar ben ik praktisch zeker van na de talrijke tips die ik meekreeg! Bedankt!
Het is een kleine sinds deze week iets grotere warme gezellige winkel vol met prachtige geschenkartikelen, planten en bloemen... Vriendelijke bediening...
Zeer mooi zaak. Grote keus aan bloemen, planten en decoratie. Zeer vriendelijke en professionele bediening. De zaak werd onlangs serieus uitgebreid.
Hip en classics, mooie winkel en vriendelijke bediening
Mooie bloemen, vriendelijke bediening.
Volledig nieuwe bloemen en decoratie winkel met oog voor detail.
Heel vriendelijk en super mooie dingen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid